Sascha på vej mod toppen


Sascha på vej mod toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun bliver mødt med et brøl på Plejehjemmet, og øjeblikket efter strømmer velklingende country-pop-rock ud under teltdugen.

Publikum er med det samme med på både en hopper og en klapper, og den eksplosion kommer tilsyneladende lidt bag på Sascha Dupont og band.

- Tusind tak. Ih altså, hvor er i søde og oplagte, siger hun til den svedende masse.

Sascha Dupont og band hører endnu ikke til det faste sceneinventar på landets festivaler, for eksempel lykkedes det ikke komme med på Midtfyn, hvad de ellers meget gerne ville, så på Langeland er de absolut debutanter.

Men næste år vil det se anderledes ud, håber Sascha Dupont, som er godt tilfreds med det hidtidige karriereforløb.

Debut-cd'en fra sidste år er solgt i knap 25.000 eksemplarer, og til september ligger der en ny cd i butikkerne. Musikken er lidt mere rå og upoleret, mens ellers i den velkendte country-rock-stil, der ligger hendes hjerte nærmest.

- Vi er et band på vej op. Det er gået bedre, end vi forventede, siger Sascha, som meget gerne vil have vasket "det er hende fra fjernsynet og "Hit med sangen" af sig.

Tv-arbejdet er sjovt, og hun kan lide det, men det er karrieren som sanger og sangskriver, der skal satses på. Så Plejehjemsbesøget i går var en vigtig brik i det tunge arbejde med at få bragt musikken ud til folk.

- Nej, vi er ikke nervøse, før vi går på scenen. Vi har trods alt spillet utallige koncerter i sommerens løb, og vi er også med i Skanderborg, siger hun.

Dagens koncert blev optaget og sendt direkte på internettet, og måske var det derfor, at Dupont og compagni varmede op med smøger, vand og måske en enkelt cognac.

- En koncert som den her handler om at have det sjovt på scenen og så få den stemning bredt ud til publikum. Løssluppenhed på scenen skaber automatisk en federe stemning på gulvet, sagde Sascha Dupont, inden hun gik på scenen og lod sin flotte stemme brage igennem.

Hun kan andet end akkompagnere landets sangere i nostalgiske evergreens fra dengang en guitar var en guitar og en spade en spade.

Ud over at være udstyret med en formidabel stemme kan hun skrive melodier, der kan få den mest stenede festivaldeltager til at danse.

Sascha på vej mod toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce