Sanseudstilling er et hit

Skovtur på Brandts er blevet et tilløbsstykke. Med omkring 1000 besøgende om ugen er udstillingen ’Langt ude i Skoven’ den mest velbesøgte sanseudstilling kunsthallen har lavet.
Foto: Andreas Bang Kirkegaard

Sanseudstilling er et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets sanseudstilling på Brandts er den mest velbesøgte nogensinde

Kunst: Skovtur på Brandts er blevet et tilløbsstykke. Med omkring 1000 besøgende om ugen er udstillingen ’Langt ude i Skoven’ den mest velbesøgte sanseudstilling kunsthallen har lavet.

- Den er særlig interessant, fordi den leger meget med lyset, børnene oplever både nat og dag. Hygge og uhygge. Den er fuld af drama - man oplever både sol, torden, regn, stjernehimmel, siger udstillingskoordinator Birgitte Kjøller

Hele vinterferien er der desuden mulighed for at lave sin egen skov. Der er nemlig lavet famileværksted, hvor børn og voksne kan lege med de samme materialer som kunstnerne bruger.

- Det er enormt populært, vi har måtter opstiller ekstra borde, siger Birgitte Kjøller.

Det er Scenograf Helle Damgaard og lysdesigneren Antonio Rodriques, der står bag sansesuccesen. De har skabt et univers af iscenesat natur, drømme og illusioner. Her møder publikum forvoksede kaniner, vinkende katte, springvand og et øje på hver gren.

Langt ude i Skoven er Kunsthallen Brandts 22. sanseudstilling. Den kan opleves frem til den 2. maj 2010.

Sanseudstilling er et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce