Så er der lørdagsbingo på TV 2

Jacob Wilson og Simon Talbot bliver værter på nyt bingoshow på TV 2
Foto: Gudmund Thai/TV 2

Så er der lørdagsbingo på TV 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag aften er bingoaften. TV2 er klar med nyt underholdningsprogram, hvor du kan vinde hjemme fra dagligstuen, mens du ryger cerutter.

Så er der ikke længere nogen grund til at sidde til bankospil i forsamlingshuset lørdag aften og bitche over, at cerutter er bandlyst.

Nu kan du nemlig blive hjemme i sofaen, hvor du selv bestemmer, om du vil pulse løs på diverse tobaksprodukter. Du skal bare tænde for TV2.

Kanalen lancerer fra lørdag den 6. marts programmet "Bingo Banko", hvor du kan sidde hjemme i lænestolen og spille med.

- Kodeordene er overraskelser, humor og stor forkælelse af vindere i alle aldre

- fra de mest entusiastiske til den sejeste teenager, siger TV2's underholdningsredaktør, Gitte Madsen.

Det er gratis at være med, og ifølge TV2 er der store præmier på spil. Det drejer sig blandt andet om rejser til Asien og Afrika, en bil, diverse ferieophold i Danmark og andet godt.

Det bliver komikerne Jacob Wilson og Simon Talbot, der bliver værter for det nye tv-bingo-program. De har selv gode erfaringer med spillet.

- Da jeg var 12 år, vandt jeg en kombineret lighter og lommeregner belagt med guld, hvilket var hovedgevinsten i et bingospil i Løve Forsamlingshus, siger Jacob Wilson.

- En fantastisk præmie, når man har brug for at kunne flashe lidt bling-bling, tænde cerutter og løse matematiske ligninger i en og samme bevægelse, fortæller han.

Heller ikke Simon Talbot er en grønskolling, når det kommer til bankospil.

- Min mor arrangerede tit bankoaftener om lørdagen, og så vandt vi Werthers Echte og chokolade. Så følte man sig heldig over at vinde det, som alle andre børn fik gratis som lørdagsslik, fortæller han.

Jacob Wilson og Simon Talbot har begge medvirket i "Comedy Fight Club", "Talegaver til børn" og "Stand-up.dk" på TV 2 Zulu. Simon har deltaget to sæsoner i "Comedy Fight Club" og vandt i 2008.

Derudover har man i de senere år kunnet opleve dem begge mange steder rundt om i landet som bl.a. tekstforfattere, joke-smede, radioværter og konferencierer.

Så er der lørdagsbingo på TV 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce