Ryan Reynolds vil ikke giftes igen

Ryan Reynolds er ret sikker på, at han ikke vil lade sig gifte igen.
Foto: AP/Polfoto

Ryan Reynolds vil ikke giftes igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skilsmissen fra Scarlett Johansson var så hård, at Ryan Reynolds siger, at han ikke vil giftes igen.

Efter to års ægteskab søgte skuespilleren Ryan Reynolds i december om skilsmisse fra kollegaen Scarlett Johansson. Men først nu er han klar til at fortælle om sit hjerteknusende brud fra skuespillerinden.

- Alle, der skal igennem en skilsmisse, skal også igennem en masse sorg, men man kommer over det, siger den 34-årige skuespiller til Details Magazine.

- Jeg er ikke kommet mig over det endnu. Slet ikke. Men jeg tror på, at jeg kommer over det, jeg er optimistisk. Hvorfor skulle jeg ikke være det, fortæller Ryan Reynolds, der giftede sig med Scarlett Johansson i 2008 i Canada.

Men selvom han stoler fuldt og fast på, at han en dag igen vil være klar til at kigge efter en ny kærlighed, så er han dog også ret sikker på, at han aldrig vil binde sig, som han gjorde til Scarlett Johansson.

- Jeg tror ikke, at jeg vil gifte mig igen, siger han og fortsætter:

- Men man kan jo altid re-evaluere sådan nogle ting.

Selvom flere medier har sat ham i forbindelse med skuespillerinden Sandra Bullock, så fortæller skuespilleren selv, at han overhovedet ikke er klar til date endnu.

- Jeg er glad for ikke at være i et forhold lige nu. Det er okay. Jeg havde ikke planlagt det sådan her, det er helt sikkert, men det er okay.

Ryan Reynolds vil ikke giftes igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce