Romantiske bøger

Bøger: For de romantisk anlagte læsere er her fire af de nyeste, romantiske romaner:

"Små hemmeligheder" af Christina Schiller handler om en kvinde, der på grund af sin mors sygdom er nødt til at vende tilbage til sin barndomsby. Det bliver til et møde med fortiden og med kærligheden. Er udkommet på Harper Collins Nordic.

Jojo Moyes, kendt for "Mig før dig" og "Efter dig" er nu udkommet med "Stadig mig" på forlaget Cicero. Lou ankommer til New York - overbevist om, at hun kan opretholde forholdet til kæresten hjemme i England. Snart er hendes hjerte dog splittet i to.

Venskaber, lyst og kærlighed er temaerne i en ny serie af Christina Lauren, der efterfølger hendes "Beautiful-serie". "Sweet Filthy Boy" er første bind i serien "Wild Season" om Mia, der rejser til Frankrig med en uartig flirt for at nyde livet, da følelserne begynder at røre på sig. Udkommet på Pretty Ink. Her udkommer også 1. marts "Den nye Jarl" af Lisa Kleypas om en ungkarl og skørtejæger, der i 1800-tallets England arver en jarltitel og et gods.(ahy)

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.