Rockstjerne tilbage i fængsel - igen

Pete Doherty har alle dage været glad for stoffer.
Foto: PA PHOTOS/POLFOTO

Rockstjerne tilbage i fængsel - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pete Dohertys langstrakte kærlighedsforhold til kokain sender ham denne gang seks måneder i fængsel.

Forsangeren i de britiske bands Babyshambles og The Libertines, Pete Doherty, skal endnu engang ind at ruske tremmer.

Det er det mangeårige forhold til kokain, der igen sender rocksangeren i fængsel. Denne gang i seks måneder for besiddelse af stoffer, skriver Sky News.

Pete Doherty blev arresteret i januar af politiet, der var ved at undersøge Goldsmith-arvingen Robyn Whiteheads dødsfald. I den forbindelse fandt man videooptagelser af de to, der sammen ryger på en crackpibe få dage inden hendes død.

Ifølge retten skyldtes Robyn Whiteheads dødsfald en heorinforgiftning, men dog ikke de stoffer, hun så ud til at dele med rocksangeren.

Pete Doherty, der tidligere har været kærester med supermodellen Kate Moss, er blevet fængslet to gange før og har ved flere lejligheder indrømmet at være i besiddelse af stoffer.

Ved afsigelsen af dommen sagde dommer David Radford:

- Fra hvad jeg har hørt, og hvad jeg har læst, er der ingen tvivl om, at du er en talentfuld musiker. Dog har du et rystende register over overtrædelser af den slags, som du bliver dømt for i dag.

En anden musiker, nemlig Peter Wolf, som blev arresteret samtidig med Pete Doherty, blev ved samme lejlighed fundet skyldig i besiddelse af kokain over to omgange og blev idømt 12 måneders fængsel.

Rockstjerne tilbage i fængsel - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce