Rockstjerne gafler sopran

Rockmusikeren Elvis Costello har været i Danmark for at hente en sopran til sin kommende mini-turné.
Foto: PR

Rockstjerne gafler sopran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockmusikeren Elvis Costello har kastet sin kærlighed på operasangeren Gisela Stille. Faktisk er han så betaget af sopranens sang, at han har inviteret hende til et formaliseret samarbejde.

Og begejstringen er gensidig, for den svensk-fødte sanger, der er solist på Den Kongelige Danske Opera, har sagt ja til at være hans muse.

Sammen skal de opføre Elvis Costellos "The Secret Songs" i Glasgow 21. juni og i Liverpool 25. juni. Oprindelig var det meningen at Costello skulle have komponeret en helaftensopera om H.C. Andersen, men værket blev aldrig færdig, så i stedet sammenstykkede han "The Secret Songs", som allerede har været opført på Det Kongelige Teater.

Costello har omarrangeret musikken for symfoniorkester, og på miniturnéen bliver værker opført sammen med hans balletmusik "Il Sogno, som er skrevet over Shakespeares skuespil "En skærsommernatsdrøm".

Inden Gisela Stille valgte at satse på operakarrieren, var hun konkurrencerytter i dressurridning. I fritiden lytter hun til Lisa Nilsson, Erik Gadd, Bo Kaspers Orkester og Frank Sinatra. Og mon ikke der på det seneste har sneget sig en Elvis Costello-cd eller to ind i hendes pladesamling.
Sopranen Gisela Stille er svensk, men ansat på Den Kongelige Danske Opera. Sidst på måneden skal hun på en kort turné med Elvis Costello og
Sopranen Gisela Stille er svensk, men ansat på Den Kongelige Danske Opera. Sidst på måneden skal hun på en kort turné med Elvis Costello og "The Secret Songs".
Foto: Miklos Szabo

Rockstjerne gafler sopran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce