Roberts gik amok på paparazzi-fotograf


Roberts gik amok på paparazzi-fotograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blev rasende på fotograf, der ville tage billeder af hende og hendes tvillinger. Det hele blev filmet og endte på YouTube

Mens Julia Roberts på en række punkter har bedre vilkår end andre arbejdende mødre, er der også bagsider af medaljen.

Tidligere på året blev hun ufrivilligt stjerne i et 43 sekunder langt filmklip, som siden er blevet vist igen og igen på YouTube.

I klippet ser man Julia Roberts skælde en paparazzi-fotograf hæder og ære fra, da han prøver at tage billeder af hende og tvillingerne. Hun er ikke specielt stolt af klippet, men slår gerne et slag for større respekt - især for berømtheders børn.

Har det svært med dem

- Jeg har det svært med paparazzi-fotograferne. Dem er jeg hverken særlig tålmodig eller tolerant over for. Min mand og jeg beskytter vores børn så godt, vi kan, men jeg synes, der burde være regler mod at tage billeder af berømtheders børn. Jeg har haft nogle dårlige oplevelser, men jeg har været god til at trække en hård linje i sandet, og heldigvis bliver det for det meste respekteret, siger Julia Roberts, der sætter klare grænser for, hvor tæt hun lader reportere, fans og fotografer komme hende og hendes familie. "Jeg er bare et almindeligt menneske med et ualmindeligt job," er standardkommentaren fra Roberts, der gjorde indtog i branchen for mange år siden.

- Spillet i Hollywood har virkelig ændret sig, siden jeg slog igennem for 20 år siden. I dag går de unge skuespillere fra at være helt ukendte til at være vildt berømte på ingen tid, og forventningerne til dem er helt ude af proportioner. Der er et langt større pres i dag og der er enorm fokus på enhver privat detalje i deres liv, og på hvordan de ser ud.

Roberts gik amok på paparazzi-fotograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce