Robbie Williams er havnet i begravelses-dilemma

Robbie Williams vil hellere begraves i Californien.
Foto: AP/Polfoto

Robbie Williams er havnet i begravelses-dilemma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangeren vil hellere begraves under Californiens sol end ved siden af sin bedstemor hjemme i England.

Robbie Williams har ændret sine begravelsesplaner, efter han er blevet gift med den tyrkisk-amerikanske skuespiller, Ayda Field.

Den britiske sanger havde ellers planlagt at blive begravet, når den tid kommer, ved siden af sin bedstemor i Stoke-on-Trent. Planerne har ændret sig, fordi Ayda Fields familie har et gravsted i Los Angeles, hvor kendisparret bor med deres syvårige datter Theodora Rose.

- Mit hjerte hører hjemme i Stoke. Men jeg er havnet i et dilemma. Hvis vi bliver i LA, og det bliver vores hjem resten af livet, så vil jeg ikke have lyst til at blive begravet i Stoke, siger den 39-årige solokunstner til sit eget radioprogram, Radio Rudebox, ifølge FemaleFirst.co.uk

- Når jeg er i Stoke, så er mit yndlingssted min bedstemors gravsted ved Tunstall kirkegård. Jeg har altid troet, at det var der, jeg skulle ende. Men nu har jeg en amerikansk "sild" som kone, så nu planlægger jeg at være sammen med hende resten af mit liv.

Ayda Fields bedstemor er begravet i Los Angeles og hendes gravsted står altid i solskin, forklarer sangeren og tilføjer, at det kunne være "et rart sted at ende".

Robbie Williams er ikke bange for døden, men han håber på, at der stadig er nogle eventyr tilbage i hans levetid.

- Jeg er ikke bange for det af en eller anden grund. Det er uundgåeligt. Jeg håber, at jeg er i live længe nok til at opleve mange flere rejser. Hvem ved, hvor jeg ender?

Robbie Williams er havnet i begravelses-dilemma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce