Revychef: Det går forrygende

Revy-holdet med Leif Maibom, Lise-Lotte Lohmann, Charlotte Guldberg og Thomas Pakula - og foran dem: Lars Arvad, altmuligmand.
Foto: John Fredy

Revychef: Det går forrygende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalget går strygende, og byen bakker Odense Vinterrevy op - også pæn interesse blandt sponsorer

Billetsalget går strygende, og sponsorerne står i kø, for at være med i Odense Vinterrevy, 22. januar til 14. februar på det nye Magasinet.

- Joe tak, jeg er særdeles tilfreds med det hele, siger Lars Arvad, 28, der vil have fynboerne til at more sig i en mørk tid - og en drengedrøm går i opfyldelse, når han i tre-dobbelt rolle som instruktør, skuespiller og revydirektør byder velkommen til historiens første vinterrevy i byen.

Frygt gjort til skamme

- Indrømmet, jeg har været meget spændt på, hvordan Odense ville modtage min revy, men heldigvis viser det sig, at al frygt er gjort til skamme, de har åbenbart ventet på den revy, siger Lars Arvad, der er på scenen sammen med Lise-Lotte Lohmann, Charlotte Guldberg og Leif Maibom.

- Det ligner det perfekte miks af navne og typer på en revyscene, forudser den unge revydirektør, der mange gange har vandret rundt i byen for at tegne og fortælle om sit livs største udfordring, og hvor han møder stor interesse og velvilje alle steder.

- Den fine modtagelse, giver ballast til at arbejde videre med revyen, der introduceres som en ny del af kulturlivet, og mit mål er, at revyen bliver en naturlig del af bybilledet.

- Da jeg så en lang kø foran DanBillet den første dag, vi solgte billetter, fik jeg en klump i halsen og tænkte, at de mennesker dér, vil jeg gøre glade, siger Lars Arvad.

På Magasinet er man tilfreds med allerede i januar at slå dørene op for vinterrevyen.

- Så kan vi vise, at det nye Magasinet er et alsidigt forsamlingshus lige midt i byen, siger den daglige leder af Kulturmaskinen, Peder Bach.

- Scenefaciliteterne er til andet end koncerter, for eksempel til revy, gæstespil og turnéteater, mener han.

- Vi vil ikke konkurrere med teatrene, men vi vil være et alternativt, stimulerende supplement på teaterfronten.

- Og så synes jeg, at det er flot af Lars Arvad at tage det initiativ. Han fortjener medvind.

Revychef: Det går forrygende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce