Retur til Rottefælden

Foto: Rottefælden

Retur til Rottefælden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er 18 år siden, skuespilleren Lisbeth Gajhede sidst stod på scenen i Rottefælden. I de mellemliggende år har hun skærpet revytalentet i Tivoli Friheden, på Aarhus Teater og i Hjørring.

Men nu er hun tilbage i det sydfynske for at medvirke i Rottefældens 125-års jubilæumsforestilling.

For mange teatergængere er Lisbeth Gajhedes navn ellers uløseligt forbundet med store, dramatiske roller skrevet af Shakespeare, Botho Strauss og Howard Barker.

Men den 53-årige skuespiller bryder sig ikke om at blive sat i bås:

- I mine 25 år som skuespiller har jeg fået store udfordringer i alle teatergenrer, og det er jeg dybt taknemmelig for. Jeg har spillet alt fra klassiske dramaer over moderne dansk og udenlandsk dramatik til musical, farce og komedie - og altså også revy, hedder det i et citat på Rottefældens hjemmeside.

Det er revydirektøren Jan Schous fortjeneste, at Lisbeth Gajhede er tilbage på de sydfynske revybrædder:

- Hun har en stemme, der siger spar to, og hun bliver et flot kvindeligt modstykke til sangeren Jesper Lundgaard, som får sin debut i Rottefælden, forklarede Jan Schou, da han i efteråret præsenterede revyholdet årgang 2008.

At der skulle flere overtalelsesevner til for at lokke musicalsangeren og skuespilleren Jesper Lundgaard ind i den krævende revygenre, er ingen hemmelighed.

Jan Schou begyndte overtalelsesarbejdet, da han og Lundgaard i 2005 medvirkede i Sebastians musical "Cyrano" i Herning Kongrescenter.

- Jesper nægtede egentlig at spille revy, men jeg spurgte bare igen, fortalte Jan Schou, og det endte med, at Jesper Lundgaard bukkede under for revydirektørens indtrængende facon.

Ny på revyholdet er også skuespilleren Louise Herbert, som akkurat som Jan Schou og Lisbeth Gajhede er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater.

Rottefælden, Svendborg, tirsdag kl. 20

Retur til Rottefælden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce