Reimer skal underholde

Reimer Bo Christensen med sit kvinderockband.
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Reimer skal underholde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere vært på TV-Avisen Reimer Bo Christensen er tilbage på skærmen i nyt talkshow

DR1 støver to varemærker af. Det klassiske talkshow er tilbage fredag aften, og det bliver med nyhedsikonet Reimer Bo Christensen som vært.

Reimer Bos eksil fra tv har været frivilligt. Siden han i december sagde sit job på TV Avisen op, har han drevet egen kommunikationsvirksomhed, hvor han blandt andet har været med til at udvikle programmer for sin tidligere arbejdsgiver.

Men det har hele tiden været meningen, at han skulle tilbage på skærmen for at lave "Reimers".

Da han i forbindelse med folketingsvalget sidste år var vært på partilederrunden, oplevede generaldirektør Kenneth Plummer og medie-direktør Lars Grarup fra tilskuerpladserne, hvordan Reimer Bo varmede publikum op inden udsendelsen.

- Da de havde set det, sagde de "Hallo mand, du skal have dit eget show!" Det er jo en beslutningsproces, der er lidt uvant for Danmarks Radio, at man siger: "Værsgo - gå i gang". Normalt skal du sidde og lave en masse forslag og komme med koncepter og det ene og det andet. Den spontanitet kan jeg godt lide, siger Reimer Bo, der for nylig modtog tv-branchens pris netop for sit arbejde med valgdækningen og partilederrunden.

A la Lettermann

"Reimers" bliver et program i den klassiske talkshowstil inspireret af David Letterman, Jon Stewart og Michael Parkinson.

En stribe - endnu hemmelige - kendte gæster kommer i studiet, men hvis de medvirkende tror, at programmet bliver ren reklame for deres nye projekter, så tager de fejl, siger Reimer Bo.

- Selvfølgelig er det fredag aften og underholdning, men det er ikke bare lancering og venskabelig snak. Det handler ikke om, at de skal ind og snakke om deres nye cd eller film, bog eller show. Hvis de har fået en ny kone, kan vi godt bruge det som indledning.

Programmet skal adskille sig ved at grave nogle personer frem, som ikke nødvendigvis allerede har været ude med en historie i andre medier.

- Man falder nogle gange for at filmatisere en god avisartikel. "Han sagde noget godt i det magasin. Det skal han ind og sige hos os." Vi prøver i stedet at spørge folk, hvad de går og tumler med, hvad de har haft af oplevelser. Gæsterne skal træde lidt i karakter. Selv om det er hyggelig underholdning, må det gerne på et tidspunkt tage en drejning, der kan fortælle noget om det menneske, siger Reimer Bo Christensen.

Der er dog én ting, som værten ikke gider at høre mere om.

- Der bliver lavet mange tv-programmer, hvor værten og gæsten bliver enige om, at det er meget svært at være kendt. Det er jo fuldstændig ligegyldigt og ikke interessant for alle andre. Hvis man ikke kan lide at være kendt, så kan man jo bare flytte til Sverige eller Tyskland, så er man ude over det.

Om programmet

"Reimers" har premiere på DR1 fredag 26. september.

Reimer skal underholde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce