Den sydfynske festival præsenterer onsdag fire nye navne til musikprogrammet: Rag'n'Bone Man, Lykke Li, Cory Henry & The Funk Apostles samt Benal.

Heartland Festival smider fire nye navne på bordet onsdag formiddag, hvor Rag'n'Bone Man, Lykke Li, Cory Henry & The Funk Apostles samt Benal tilføjes musikprogrammet i 2018.

Britiske Rag'n'Bone Man med det borgerlige navn Rory Graham er én af de største soul-stemmer, der er kommet frem i Storbritannien de senere år. Det beviste han blandt andet, da han tidligere på året modtog en Brit Award for "British Breakthrough Act" samt den prestigefyldte "Brits Critics Choice Award". En pris som tidligere er gået til Adele, Sam Smith og Florence + The Machine.

I februar udgav han debutalbummet "Human", der i den første uge solgte 117.000 eksemplarer i England, hvilket gør albummet til det bedst sælgende af en mandlig artist i dette årti. "Human" er også titlen på den 32-årige sangers gennembrudshit, der sidste år gik nummer 1 over hele Europa.

I 2018 er det 10 år siden, at svenske Lykke Li bragede ind på den internationale musikscene med debutalbummet "Youth Novels". Den 31-årige skåning har siden etableret sig som én af verdens dygtigste sopraner på hits som "I'm Good, I'm Gone", "I Follow Rivers" og "Get Some". Når Li Lykke besøger Heartland Festival 2018, er det i den velkendte soloudgave og formentlig med ny musik på scenen.

Det 30-årige keyboardorakel Cory Henry er en funklende ny stjerne på den internationale funk- og jazzscene. Allerede i sine sene teenageår turnerede han med store og forskelligartede artister som Bruce Springsteen, P. Diddy og Michael McDonald, men det var først i 2014, at han indledte sin solokarriere med det anmelderroste debutalbum "First Steps". Siden har han udgivet endnu et album, "The Revival", fra 2016, der ligesom debuten trækker tråde tilbage til Henrys store forbilleder.

Der er også dansk musik på programmet med rapperen Benjamin og produceren Albert i den elektroniske hiphop-duo Benal. Først udgav de deres andet studiealbum "Hvis det virkelig er vigtigt" og blot en uge efter stak de af med hovedprisen ved dette års P3 Guld.

Heartland Festival 2018 finder sted på Egeskov Slot fra 31. maj til 2. juni 2018.

Læs mere på: www.heartlandfestival.dk.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
Van Morrison kommer til Heartland: Festival offentliggør nye musiknavne

Van Morrison kommer til Heartland: Festival offentliggør nye musiknavne

Heartland Festival: Mød legenden Günther Wallraff

Heartland Festival: Mød legenden Günther Wallraff

Nye navne på Heartland: Hør legenden Patti Smith ved Egeskov Slot

Nye navne på Heartland: Hør legenden Patti Smith ved Egeskov Slot