Rag'n'Bone Man tjekker ind på Heartland

Heartland 2018 får besøg af britiske Rag'n'Bone Man, der storhittede i begyndelsen af 2017 med signlen "Human". Foto: Deans Chalkley

Rag'n'Bone Man tjekker ind på Heartland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sydfynske festival præsenterer onsdag fire nye navne til musikprogrammet: Rag'n'Bone Man, Lykke Li, Cory Henry & The Funk Apostles samt Benal.

Heartland Festival smider fire nye navne på bordet onsdag formiddag, hvor Rag'n'Bone Man, Lykke Li, Cory Henry & The Funk Apostles samt Benal tilføjes musikprogrammet i 2018.

Britiske Rag'n'Bone Man med det borgerlige navn Rory Graham er én af de største soul-stemmer, der er kommet frem i Storbritannien de senere år. Det beviste han blandt andet, da han tidligere på året modtog en Brit Award for "British Breakthrough Act" samt den prestigefyldte "Brits Critics Choice Award". En pris som tidligere er gået til Adele, Sam Smith og Florence + The Machine.

I februar udgav han debutalbummet "Human", der i den første uge solgte 117.000 eksemplarer i England, hvilket gør albummet til det bedst sælgende af en mandlig artist i dette årti. "Human" er også titlen på den 32-årige sangers gennembrudshit, der sidste år gik nummer 1 over hele Europa.

I 2018 er det 10 år siden, at svenske Lykke Li bragede ind på den internationale musikscene med debutalbummet "Youth Novels". Den 31-årige skåning har siden etableret sig som én af verdens dygtigste sopraner på hits som "I'm Good, I'm Gone", "I Follow Rivers" og "Get Some". Når Li Lykke besøger Heartland Festival 2018, er det i den velkendte soloudgave og formentlig med ny musik på scenen.

Det 30-årige keyboardorakel Cory Henry er en funklende ny stjerne på den internationale funk- og jazzscene. Allerede i sine sene teenageår turnerede han med store og forskelligartede artister som Bruce Springsteen, P. Diddy og Michael McDonald, men det var først i 2014, at han indledte sin solokarriere med det anmelderroste debutalbum "First Steps". Siden har han udgivet endnu et album, "The Revival", fra 2016, der ligesom debuten trækker tråde tilbage til Henrys store forbilleder.

Der er også dansk musik på programmet med rapperen Benjamin og produceren Albert i den elektroniske hiphop-duo Benal. Først udgav de deres andet studiealbum "Hvis det virkelig er vigtigt" og blot en uge efter stak de af med hovedprisen ved dette års P3 Guld.

Heartland Festival 2018 finder sted på Egeskov Slot fra 31. maj til 2. juni 2018.

Læs mere på: www.heartlandfestival.dk.

Rag'n'Bone Man tjekker ind på Heartland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce