Punkrocker kollapser på scenen

Deryck Whibley turnerer videre med Sum 41 på trods af sit kollaps i sidste uge.
Foto: Zuma Press/POLFOTO

Punkrocker kollapser på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsanger i Sum 41 Deryck Whibley nægter at aflyse bandets japanske tour på trods af et kollaps i sidste uge.

Pludselig blev det hele for meget for rockbandet Sum 41's frontmand, Deryck Whibley, da han i sidste uge kollapsede på scenen under en koncert i Sendai i Japan.

Poppunk-sangeren blev båret backstage for at komme til hægterne igen, og det canadiske band måtte standse koncerten, indtil Deryck havde det bedre, skriver Wenn.

- Mine knæ rystede, og jeg kunne ikke stå. Jeg ved ikke, hvad der skete, jeg har aldrig haft den følelse før, siger Deryck Whibley til sine bandkolleger i en video, der er offentliggjort på nettet, hvor stjernen vrider sig af ubehag og smerter.

Det er stadig usikkert, hvorfor Sum 41-sangeren kollapsede, men bandet nægter at aflyse resten af deres turné. I stedet fortsætter medlemmerne ufortrødent deres rejse rundt i Japan og optræder blandt andet i Fukuoka, Osaka og Tokyo i denne uge.

Sum 41 fik deres gennembrud med singlen "Fat Lip" fra 2001-debutalbummet "All Killer No Filler". Siden har bandet blandt andet haft succes med pladen "Does This Look Infected?" og har senest udgivet albummet "Screaming Bloody Murder" i marts i år.

Deryck Whibley har tidligere været gift med sangerinden Avril Lavigne.

Punkrocker kollapser på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce