Provokationer har slagside


Provokationer har slagside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia Kjærsgaard er også blevet medlem af Folketingets kulturudvalg, fordi hun gerne vil ruske op i kunstnerne og i kulturen.

- Kunst skal bestemt også være provokerende, men det er, som om provokationerne ofte har en slagside. Der er næsten ingen grænser for, hvor meget kunstnerne kan gøre grin med kristendommen, men når det drejer sig om islam, gælder der åbenbart andre regler, sagde hun på et kulturpolitisk debatmøde i Politikens Hus i København i denne uge.

Med i panelet var i øvrigt kulturminister Brian Mikkelsen (K), SF's medlem af kulturudvalget Pernille Frahm samt musikeren og sangskriveren Ivan Pedersen.

Ministeren fremhævede, at dansk kulturliv aldrig har haft det bedre.

- Det skyldes ikke mindst, at vi under denne regering har taget en kvalitetsdebat, vi har skabt bedre vilkår for samarbejdet mellem kultur og erhvervsliv, og vi har sat fokus på vores historie som et vigtigt fundament for dansk kultur, sagde Brian Mikkelsen.

Men den sang købte Ivan Pedersen ikke.

- Samtidig med, at ministeren aldrig bliver træt af fremhæve, hvor godt det kører, foregår der sådan nærmest snigende en forringelse af vilkårene for mange kunstnere. Som jeg oplever situationen, er regeringen stille og roligt ved at demontere den kulturpolitik, det har taget årtier at bygge op, mente han.

Det synspunkt fik støtte af Pernille Frahm, som beklagede de seneste stramninger af reglerne for supplerende dagpenge og af rådighedsreglerne.

Provokationer har slagside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce