Prins Joachim bliver tv-stjerne

Prins Joachim deltog fornylig i det historiske gaderæs, Classic Race Aarhus, med sin Cortina. Han måttedog udgå med motoruheld.
Foto: casper DALHOFF/POLFOTO

Prins Joachim bliver tv-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I et nyt tv-program følger vi prins Joachim og resten af motorsportsholdet Cortina Racing.

Prins Joachim og hans motorsportshold Cortina Racing bliver hovedpersonerne i en ny dokumentarserie på TV3.

Kanalen bekræfter sammen med produktionsselskabet Douglas Entertainment, at der er fuld gang i produktionen af serien om motorholdet, som deltager i historiske motorløb på racerbaner rundt omkring i Danmark og Sverige.

Der vil være optagelser gennem hele sommeren 2011, som primært følger holdets fire Cortina-racerkørere: Prins Joachim, Martin Berner, Oscar Siesbye og Adam Siesby. Men serien vil også gå tæt på alle de, der er omkring både racerholdet og hele miljøet ved de historiske motorløb.

Serien vil give seerne indblik i et hold, hvor kørerne, mekanikere og hjælpere alle udlever en barndomsdrøm og dyrker deres helt store passion for motorsport.

- Vi er rigtigt glade for, at vi til efteråret kan give vores seere denne fascinerende serie, hvor vi ud over at følge gruppen af racerkørere på holdet også får et sjældent indblik i Hans Kongelige Højhed prins Joachims store entusiasme for netop motorsport og konkurrencen i løbene, siger programdirektør Pil Gundelach.

- Vi ved naturligvis ikke, hvad sommerens optagelser vil bringe af oplevelser og begivenheder. Men vi ser frem til at give seerne denne dokumentarserie i seks afsnit og sætter meget stor pris på, at teamet bag Cortina Racing har sagt ja til at deltage.

Cortina Racing blev dannet i efteråret 2001. Teamet består af tre Ford Lotus Cortina og en Morris Cooper årgang 1965. Den hvide Cortina med startnummer 65 køres af prins Joachim.

Prins Joachim bliver tv-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce