Pres dit barn til at vinde


Pres dit barn til at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Piotr Wozniacki har presset sin datter Caroline til at blive bedre. Og bedre. Og bedre. Og det at pace børnene er, hvis man skal tro forfatteren og coachen Rasmus Ankersen, den rigtige vej at gå, hvis man skal styrke sine børns muligheder på bl.a. jobmarkedet.

Det er et synspunkt, som jeg på mange måder er uenig i, men Ankersen argumenterer energisk, ja, til tider næsten overbevisende for sit synspunkt.

Med sigende eksempler fra sport, ledelse og mere sport viser Ankersen, at talent ikke nødvendigvis er nok. Den, der træner og træner og træner, når lige så langt som den talentfulde.

Et synspunkt, som få kan være uenig i, og det er da også bogens største problem, at den pakker ofte overordentligt banale konklusioner ind i ledelses- og opdragelsesmæssig fims.

Bogens generelt ujævne fortællestil trækker også fra, ligesom det anstrengende faktum, at Rasmus Ankersen har ganske travlt med at fremhæve sig selv i bogen.

Trænger man til at forskrække en pædagog eller skolelærer med ukorrekte synspunkter, er Ankersens opdragelsesmanifest dog befriende læsning.

(Rasmus Ankersen: "Opdragelse af en vinder. Pace dit barn til succes og selvværd". 280 sider, 249 kroner, Forlaget Turbulenz)

Peter Hagmund

Pres dit barn til at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce