Popkongens datter vil genopbygge Neverland

15-årige Paris Jackson vil genopbygge faderens, Michael Jacksons, gård og forlystelsespark Neverland Ranch, når hun bliver voksen. Her ses hun sammen med broderen Prince.
Foto: AP/Polfoto

Popkongens datter vil genopbygge Neverland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15-årige Paris Jackson har planer om at renovere faderens Neverland Ranch, når hun bliver voksen.

Da poplegenden Michael Jackson døde af en medicinoverdosis i juni 2009, efterlod han sig ikke bare en familie og et ærefrygtindgydende, musikalsk bagkatalog.

Selv om Jackson solgte sit hjem og private forlystelsespark, den såkaldte Neverland Ranch, allerede i 2008, var det stadig Jackson-familiens ånd, der hvilede over stedet.

Siden Jacksons død har både forlystelserne og gårdens zoologiske have dog stået stille. Og det er ærgerligt, mener den 15-årige datter Paris Jackson.

- Jeg synes, gården skal føres tilbage til sådan, som det engang var, så de børn, der ikke kunne få en barndom, kan have det sjovt der, siger Paris Jackson til magasinet Event.

- Det var hans mål - ligesom børn på et hospital. De burde renovere alle forlystelserne og alt det andet. Så snart, jeg bliver voksen, er jeg på. Regn med det, fortsætter hun.

Der er heller ikke nogen negative følelser at spore i forhold til fader Jackson, der ellers mildest talt var i vælten de sidste år af hans liv - ikke mindst på grund af hans offentlige samvær med børnene.

- Han ville os det bedste. Han sikrede sig altid, at vi var sunde. Han sørgede for, at vi holdt os i skole. Han prøvede at uddanne os så meget, som han kunne og passede altid på os, siger Paris Jackson.

Popkongens datter vil genopbygge Neverland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce