Poesi i manegen

Til de poetiske cirkusnumre hører klovnen Olga Bobylevs sæbeboblemagi.
Foto: PR

Poesi i manegen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benneweis satser på komik, sødme [Bloed retur]og cirkusnostalgi

Cirkus er elefanter, heste, luftakrobater, tryllekunstnere og klovner og atter klovner. Sådan er det også i Cirkus Benneweis. Men i år er der langt mellem de hårrejsende gys - til gengæld er der masser af sødme, poesi og humor.

Den russiske klovneduo Bobylevs er modstykket til den hvide klovn og traditionel falde-på-halen-komik. Parret optræder som klovnetæmmere, blæser sæbebobler og spiller bordtennis, alt sammen lige ekvilibristisk.
Dukkemageren Dodo og hans mekaniske dukke Bambolina.
Dukkemageren Dodo og hans mekaniske dukke Bambolina.
Foto: PR

Mekanisk dukke

Bambolina & Dodo bringer os ind i Pinocchios verden med et nummer om en yndig mekanisk dukke, der bliver levende. Lige inden nummeret bliver for sukkersødt, viser det sig, at dukken også kan slå fra sig!

I dyrenumrene er den sværeste dressur tonet ned til fordel for numre, hvor dyrene får lov at klovne rundt. Det gælder især Hochegger & Metins hunde- og hestenumre, hvor en søvnig Pippi Langstrømpe-hest vækker jubel.

Bernhard Kaselowskys kameler er mest med for et syns skyld. I går var elefanten Dumbo ikke i humør til at gå på stolper, så det fik den lov til at slippe for. Et sympatisk træk.

Skrækblandet fryd

Duo Pisarev er ene om at få publikum til at gispe af skrækblandet fryd, når akrobaterne går i spagat højt under teltdugen - den ene dinglende i en strop fra den andens fod.

Teatermanden og instruktøren Jan Hertz har fået komik, artisteri og poesi til at balancere. Sammen med Diana Benneweis har han skabt en forestilling, der emmer af nostalgi og kærlighed til godt gammeldags cirkus.

Om forestillingen

Cirkuspladsen, Langeskov, søndag: Cirkus Benneweis. Odense: 5.-10./5. Senere på sommeren kommer Benneweis til ni fynske byer. Se www.benneweis.dk

Poesi i manegen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce