Plant en blomst i havnen

Folkets have ligger på adressen Tværkajen 4-6, hvor også Skibssmeden ligger. Kortet kan også ses på www.granaten.dk/haveteaser

Plant en blomst i havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din yndlingsblomst kan blive til en park

Alle, der kommer til Odense for at se blomsterfestival i de kommende dage, kan roligt selv tage blomster eller planter med og begive sig til Odense Havn.

Her kan man fra 13. august kl. 18.30 selv plante sin plante i en helt ny "Folkets have", hvor den vil blive passet og plejet og forhåbentlig vokse sig stor.

Havnen mangler nemlig haver og parker - og det vil billedkunstner Tine Louise Kortermand med sit projekt "Folkets Have" gør noget ved.

- Vi vil gerne gøre Odense Havn til et nyt leverum. Men da man har glemt at lave grønne områder, vil vi hjælpe kommunen lidt på vej, siger Tine Louise Kortermand.

Hun er med i den kunstnerstyrede organisation Granat, som har til huse i den gamle havnebygning, hvor Skibssmeden i sin tid holdt til, og derfor mener hun godt, hun kan passe de forhåbentlig mange planter, de følgende dage kaster af sig på havnen.

Men der er også et andet formål med projektet:

- Ved at plante en plante her på havnen kommer man herned. Så har man et ærinde. Det er jo ellers kun os, der arbejder eller bor her, der færdes på havnen - og det er synd, siger Tine Louise Kortermand.

Eventyrlig efeu

Onsdag 13. august kl. 18.30 plantes den første plante. Og det bliver ingen anden end en efeu, som selveste H.C. Andersen har taget stiklinger af.

Overinspektør Ejnar Askgaard fra H.C. Andersens museum planter og fortæller om efeuens historie, og haven indvies af kulturchef Ellen Drost.

Samtidig serveres der lune retter fra køkkenhaven.

Sidste år var kunstneren også med ved Odense Blomsterfestival. Dengang var det med en flerstemmig komposition for hækkesaks, spillet af Odense Pigegarde.

Plant en blomst i havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce