Pigtrådsrockere fejrer fødselsdag

Man siger, at der ikke gror mos på en rullesten - her hedder de Spacemakers.
Foto: Nils Svalebøg

Pigtrådsrockere fejrer fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spacemakers holder 50 års jubilæum efter 17 aktive år

Hvordan kan man holde 50 års jubilæum, når man nu kun har været et aktivt band i 17 år ? Meget enkelt, siger de i bandet Spacemakers: Man har haft en tornerosesøvn på 33 år under vejs mod jubilæet.

Om det så tæller, er de ret ligeglade med i Odense pigtrådsbandet SpaceMakers. 50-året for dannelsen af bandet er da en god lejlighed til en koncert og en fest, mener herrerne.

De startede som drenge i 1963 med Jørn Bonnesen, Hans Kelp, Boris F. Blinoff, Carsten Weber og Jørn Mader.

Poul Andy Andersen kom med i 1965, som var det år, bandet vandt fynsmesterskabet i beatmusik og blev nummer fire ved danmarksmesterskabet. Det førte til singlen "Please Don't Feel Too Bad".

Det gik stærkt, men allerede i efteråret 1966 var det slut. Uddannelse, erhvervskarrierer og familieliv tog over for det aktive beat-liv på landevejene.

Spacemakers kalder det selv for en tornerosesøvn, som først sluttede efter 33 år, da SpaceMakers blev gendannet i 1999 med 5 af de oprindelige medlemmer: Boris F. Blinoff, Jørn Bonnesen, Hans Kelp, Jørn Mader og Paul Andy Andersen. Hans Kelp stoppede i 2004 og blev afløst af Jesper I. Olsen og Jørn Mader blev i 2009 afløst af Peder R. Hansen på guitar og vokal. sang.

Selv om SpaceMakers stadig bekender sig til rock'n roll, er der sket ting og sager. Jubilæet kalder de således blandt andet: "en nostalgisk søndag eftermiddags matinè / koncert, hvor minder og god musik". Dem var der nok ikke så mange af i pigtrådstiden.

Se mere på http://www.spacemakers.dk/index.htm

Pigtrådsrockere fejrer fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce