Paradise-Nick: Jeg fortjener det


Paradise-Nick: Jeg fortjener det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paradise Hotel 7 blev vundet af drengerøven fra Kolding, der ikke er i tvivl om, at han fortjener sejren.

"Don't hate the player, hate the game" var Nicks sidste ord, da han blev vinder af Paradise Hotel 7 for næsen af partneren Tina.

- Jeg fortjener titlen mere end Tina, fordi jeg har været igennem mere, end hun har, siger drengerøven efter sejren.

- Når jeg melder mig til konkurrencer, så går jeg altid efter at vinde. Og jeg er lidt en dårlig taber, så jeg er utroligt glad for, jeg vandt, fortæller han.

Der var spænding til sidste øjeblik, da Nick og Tina skulle kæmpe om titlen som vinderen af Paradise Hotel 7. I denne sæson er der nemlig kun én vinder, og parret kan derfor ikke dele pengeprisen, som de havde aftalt.

- Jeg havde glædet mig til at dele pengene. Men et eller andet sted er det også pisse sjovt at stå med titlen alene i år, fortæller Nick, der endte med 250.000 kroner og i dag er gode venner med Tina.

Pengene vil Koldingenseren bruge på et hus i hjembyen og måske på at charme en ny pige i Nicks liv, som han indtil videre ikke vil tale om. Dog afviser han, at der er tale om Sheila-Maria eller Tina, som begge hyggede sig under drengerøvens lagner.

På hotellet fik Nick ry for at stå i skyggen af Daghan, men selv om han i finalen vandt over alfahannen, er de to stadig bedste venner.

- Jeg er rigtig stolt af, at Nick løber af med sejren. Det venskab, vi har fået til hinanden, varer for livet, siger Daghan, der har startet et tøjmærke op med kammesjukken.

- Et mærke i drengerøvsstil. Det kommer til at hedde Bro Code. Det symboliserer, at man holder sammen med drengene. Daghan og jeg startede sammen, og der er ikke noget, der skal komme imellem os. Det er en brorkode, siger Nick.

Tøjmærket, der vil afspejle den stil, Nick og Daghan havde på hotellet, blandt andet med nedringede T-shirts, vil ifølge vennernes planer kunne købes om en måneds tid.

Paradise-Nick: Jeg fortjener det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce