R&B-duoen Moses:"Andreas" har netop udgivet EP'en "Tryghed er støj" og holder i den forbindelse release-fest i Odense

Deres single ”Juveler” har fået omkring 100 afspilninger på P3 og mere end 76.000 afspilninger på streamingtjenesten "Spotify". I sidste uge udgav de EP'en "Tryghed er støj" ved en release-fest på BETA i København.

Men duoen Moses:"Andreas" stammer fra Odense, og derfor skal EP-udgivelsen også fejres i hjembyen. Det bliver det fredag aften kl. 21.00 med en koncert på Kansas City.

- Det var her mange af vores første numre blev skrevet, siger sangskriver og sanger Andreas Odbjerg, som sammen med lyddesigner Moses Fillau udgør Moses:"Andreas"

Mødtes i byen

De to musikere mødte hinanden på Boogies i Odense. De fandt hurtigt ud af at de havde en fælles passion og udviklede hurtigt et nært venskab. I 2013 fandt de sammen med trommeslager og producer Birk Nevel, og Moses:”Andreas” begyndte for alvor at tage form som det ambitiøse pop-projekt det er i dag.

I starten af 2015 kastede pladeselskabet Nordic Music Society, der også har artister som Julias Moon og Savage Rose, deres kærlighed på projektet og en aftale blev skrevet under.

Udover Moses:"Andreas" er der mere R&B med sangeren Jonas Rendbo og den dansk/peruvianske sangerinde Faunea, som kombinerer skønsang, electronica og pop.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, fra tid til anden skriver jeg også bog- og cd-anmeldelser.