Over al forventning: Salg af billetter til Tinderbox har fået god start

Fem navne på plakaten har været nok til at give Tinderbox en god start på billetsalget, der startede i går. Billedet her er fra i sommers under Vi Rocker i Tusindårsskoven.
Foto: Kim Rune.

Over al forventning: Salg af billetter til Tinderbox har fået god start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalget til næste sommers Tinderbox-festival åbnede i går - og gik over al forventning ifølge festivalchef Brian Nielsen.

Robbie Williams, Mø, D.A.D, Calvin Harris og The Cardigans. Fem navne på plakaten har foreløbigt været nok til at give Tinderbox-festivalen en glimrende start på billetsalget, der startede i går. Det fortæller festivalchef Brian Nielsen.

- Det går langt over vores forventninger. Vi er meget positive, især fordi erfaringen fra andre festivaler er, at billetsalget først for alvor rykker, når man har ramt 70-80 procent af programmet. Vi vidste, at især Robbie Williams ville trække meget. Men det overrasker, at det går så godt, når vi kun har præsenteret fem navne, siger han.

Billetlugen.dk vil ikke give noget praj om, hvorvidt der har været rift om billetterne, men Brian Nielsens påstand bakkes op af billet.dk, der melder om et godt salg. De konkrete tal er fortrolige, men meldingen er, at der var godt gang i salget mandag.

Heller ikke Brian Nielsen vil ud med konkrete tal.

- Det er kutyme i branchen, at man så tidligt i forløbet ikke fortæller, hvad der er solgt, siger han.

Odense det rigtige sted

Mindst 25.000 og gerne flere skal indtage Tusindårsskoven fra 26. til 28. juni næste sommer, og billetsalgets start giver næring til håbet om på et tidspunkt at kunne melde udsolgt, fortæller Brian Nielsen.

- Det er stadig for tidligt at vurdere. Al erfaring siger, at der skal offentliggøres mere af programmet, men det giver en god fornemmelse. Det ser ud til, at det har været den rigtige beslutning at lægge festivalen i Odense, siger festivalchefen.

Du har siddet i mange møder i dag og har været svær at få fat på. Er I på vej til at offentliggøre noget nyt til programmet?
- Jeg ville i hvert fald ikke fortælle det først til dig. Men der kommer nok snart noget. Der er meget at glæde sig til, siger Brian Nielsen og griner.

Prisen for tre dages adgang til Tinderbox-festivalen er 1.525 kroner.


Over al forventning: Salg af billetter til Tinderbox har fået god start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce