Ønskeliste til Tinderbox: Se hvem de fleste vil have på plakaten

Brugerne af fyens.dk sætter rock øverst på deres ønskeliste til Tinderbox i Odense. Her er det et billede fra Langelandsfestivalen.
Foto: Lasse Hansen

Ønskeliste til Tinderbox: Se hvem de fleste vil have på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rock står allerøverst på ønskelisten hos halvdelen af de 1424 brugere af fyens.dk, der har stemt om det foreløbige program til musikfestivalen Tinderbox. Kun to danske navne er nået med i top 20.

Der har ikke været brug for at fintælle stemmerne fra de 1424 brugere, som har deltaget i fyens.dk's afstemning om det foreløbige program til musikfestivalen Tinderbox, der skal afholdes i Tusindårsskoven i Odense i dagene mellem den 26. og 28. juni.

Rock placerer sig både på en klar førsteplads over, hvilke genre brugerne gerne ser mere af på programmet, og rock-navnene har også blæst de fleste andre omkuld, når man kigger på, hvilke band og musikere som brugerne gerne vil have, at arrangørerne af Tinderbox får sat kloen i.

Med 50 procent af stemmerne og kun 16 procent til pop på andenpladsen sender brugerne af fyens.dk et klart signal til arrangørerne af Tinderbox om at forsøge at få booket flere rock-navne.

Og hvis det står til de samme brugere, må det gerne blive navne som Foo Fighters, Coldplay, Metallica, Depeche Mode, Rammstein, U2, AC/DC eller Volbeat. Sidstnævnte er i øvrigt den ene af kun to danske navne på top 20, hvor Volbeat indtager en 10. plads med 12 stemmer og Dizzy Mizz Lizzy kommer ind på en 14. plads med 8 stemmer.

Den amerikanske rapper Kanye West bryder lydmuren af rock på top 10-listen, hvor den blødere pop kun er repræsenteret ved et enkelt navn - den engelske singer-songwriter Ed Sheeran.

Top 50


Spredte stemmer

Arrangørerne af Tinderbox har selv henvist til fyens.dk's afstemning fra deres Facebook-side og har da også tidligere sagt, at man er lydhør over for gode forslag til mulige bookninger.

De får dog mere end almindeligt svært ved at gøre alle helt tilfredse.

Langt hovedparten af de 899 brugere, der har afgivet et ønske om at få et bestemt navn tilføjet til programmet, har nemlig spredt deres ønsker udover over hele 377 forskellige navne fra den nationale og særligt internationale musikscene.

238 navne står alene med en enkelt stemme på brugernes ønskeliste.

Det tæller blandt andet navne som John Mayer, Lana del Rey, Nik & Jay, Maroon 5, Oh Land, Bruno Mars, Bon Iver og Kashmir.

Mest populære genre


Ønskeliste til Tinderbox: Se hvem de fleste vil have på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce