Det kvindelige modstykke til Ørkenens sønner kan ses i Odenses nye konference-og koncerthus i 2017.

Efter planen skal Odense nye konference- og teaterhus, Odenon, stå klar i foråret 2017.

Det er sandsynligvis Odense Symfoniorkesters samlede opførelse af Wagners "Ringen", der skal være premiereforestillingen. Men det afhænger af om orkestret kan rejse fondsmidler til det ambitiøse projekt.

Men allerede nu kan Odeon meddele, at billetterne er sat til salg til et enkelt arrangement i april 2017: City Singlers fjerde show, der får titlen "Taget på sengen".

Showet og dets fire bagkvinder, Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel, opleves i Odeon fredag 7. april 2017.

City Singler blev dannet i 2010 og debuterede med showet "Sko, håb og kærlighed", hvor Vicki Berlin var den ene af de fire komedienner. Hun blev siden afløst af Kaya Brüel. Show nummer to hed "Frækkeren i 2'eren", og nummer tre fik navnet "Trimmet i 3-kanten".

"Taget på sengen" har premiere i Glassalen i Tivoli 23. marts 2017.

Billetter til "Taget på sengen" i Odeon sælges via Billetnet.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Kulturredaktør på Fyens Stiftstidende & Fyns Amts Avis fra 2012. Stofområder: scenekunst og klassisk musik. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus 1992. Fastansat på Fyens Stiftstidende fra 1994. Sidder i bestyrelsen for Fynske Mediers medarbejderforening. Til marts 2015 medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Medlem af Reumert Juryen fra 2014. Gift og bosat i Odense-forstaden Snestrup.