Professor og sushiekspert Ole G. Mouritsen, SDU, der har skrevet bogen "Tang - grøntsager fra havet", er blandt de nominerede ved The Gourmand Cookbook Awards i Paris, hvor vinderne blev kåret sent i aftes.

Også John Wendelbo Andreasens bog "Bål & udeliv", kåret som bedst herhjemme, var nomineret i kategorien "børn - og familier". Den er på 82 sider og udsendt af forlægger Kaj Sørensen, "Forlaget Mellemgaard" i Odense, der i næste måned udgiver en bog om sushi.

På denne parisermesse fik argentinske Ana Piazetta i 2009 en "Oscar" for en bog, hvor hun tager læserne med på en kulinarisk og visuel rejse gennem 23 latinamerikanske lande. Bogen var oversat af Camilla Skjødt, Odense, og udsendt fra hendes forlag.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
1
Madvidenskab: Fynsk gastrofysiker tager titel som præsident

Madvidenskab: Fynsk gastrofysiker tager titel som præsident

Er fedt den sjette grundsmag?

Er fedt den sjette grundsmag?

Koks i bogform gav pris til fynbo i Beijing

Koks i bogform gav pris til fynbo i Beijing