Odense Teater søger tilflyttere


Odense Teater søger tilflyttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater er på vej med tredje udspil i Borgernes Scene

Hvordan er det at flytte til en by, man ikke kender? Komme til et land, man aldrig har været i før? Komme til en kultur, man er fremmed overfor? Hvordan falder man til? Og forsvinder hjemlængslen nogensinde?

De spørgsmål og mange flere stiller Odense Teater til borgere, der har lyst til at stå på en scene og dele deres egne livshistorier med et publikum i forestillingen "Forfra".

De personer, teatret efterlyser, skal som udgangspunkt komme fra et fremmed sted og have oplevet at skulle få et nyt liv til at fungere.

Om man så er flyttet af kærlighed, nød, eventyrlyst eller noget helt fjerde er ikke så afgørende. Det er heller ikke afgørende, om man er kommet fra Afghanistan, Syrien eller Harndrup. Det vigtige er lysten til at dele sin historie med publikum.

Tredje forestilling

Forestillingen "Forfra" er Odense Teaters tredje Borgernes Scene-forestilling. De to første var "Overload" og "Kære krop".

Konceptet for Borgernes Scene er, at borgere fortæller deres personlige historier, som så bliver samlet og sammenskrevet af professionelle instruktører og sat op på en rigtig teaterscene - med borgernes som skuespillere.

Kravet for at komme i betragtning til "Forfra" er, at man kan deltage én aften om ugen i perioden fra februar til maj 2016, hvorefter prøverne intensiveres i maj med henblik på en premiere og forestillinger i begyndelsen af juni 2016.

"Forfra" bliver iscenesat af Kasper Sejersen og skal opføres på Værkstedet.

Det er Uteater, Odense Teaters undergrundsscene, der står for Borgernes Scene.Borgernes Scene er en del af det fælleseuropæiske teatersamarbejde Theatron.

Odense Teater søger tilflyttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce