Odense Teater klar med næste års juleforestilling

Puk (spillet af Marie Nørgaard) i hundeslæde med Lunte (Anders Momme) i forestillingen på Odense Teater 2012. Foto: Jørgen Hansen

Odense Teater klar med næste års juleforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær nissefortælling fra 2012 vender tilbage i opdateret udgave.

Scene: Julen 2017 er lige om lidt, men på Odense Teater er man ved at ruste sig til den næste: Allerede nu ligger det fast, at juleforestillingen på Store Scene 2018 bliver "Nissebanden i julemandens land", instrueret af Flemming Jensen, som også har skrevet manuskriptet, og med musik af Hans Dal - ganske som de populære DR-julekalendere om Nissebanden.

For fem år siden havde teatret succes med samme forestilling, som fik fem stjerner af avisens anmelder Lene Kryger. Hun skrev blandt andet:

"Flemming Jensens mission lykkes. Han formår at pille gaveræset ud af højtiden og bringe julen tilbage i familiens favn. Ikke ved hjælp af løftede pegefingre, men med barnlig fortælleglæde, nissesind og stor generøsitet omslutter han alle figurerne - selv den kluntede Fiffig-Jørgensen og den selvfede Fornøje-Frederik - med endeløs kærlighed."

Dengang var forestillingen nyskrevet, men bygget over DR's julekalendere og med afsæt i "Nissebanden på Grønland" fra 1989.

- Der er tale om samme manuskript som sidst, men det er gennemgået og justeret, så det er toptrimmet og lækkert, siger teatrets pressechef, Morten Kjærgaard.

Det er endnu ikke afsløret, hvem der får rollerne som Lunte, Gemyse, Skipper, Skovnisse og Hr. Mortensen med flere.

"Nissebanden på Grønland" af Flemming Jensen og Hans Dal er i øvrigt dette års turnerende julekoncert med Odense Symfoniorkester. Koncerten har været opført flere steder på Fyn og spilles for udsolgte sale i Odense 9. december.

Billetterne til forestillingen på Odense Teater kommer til salg i forbindelse med teatrets næste sæson.

Odense Teater klar med næste års juleforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce