Teaterchef Kasper Wilton og direktørerne Jani Lykke Methmann og Martin Brems leder revy

Odense Sommer Revy, der har sin første premiere 4. maj på Engen i Fruens Bøge, har også sin første bestyrelse klar. Teatersiden varetages af teaterchef for Folketeatret Kasper Wilton. Han er vokset op i Odense, hvor han i perioden 2000 til 2010 var Odense Teaters chef. Sammen med ham sidder to driftige erhvervsfolk. Bestyrelsesformanden er en kvinde. Det er Jani Lykke Methmann, som er direktør og øverst ansvarlig for Arbejdsgiverne. Med teaterchef og direktør endnu en direktør. Martin Brems, som er leder af Brems & Co. Han er desuden innovationsrådgiver, analytiker og ekspert med forbrugerindsigt.

-Jeg er stolt over at få så stærke kræfter i bestyrelsen.En erfaren erhvervskvinde, en dygtig strategi-rådgiver. Teaterchef Kasper Wilton er intet mindre end et scoop med hans store indsigt i branchen,høje kunstneriske niveau og overskud på bundlinjen, siger revydirektør Lars Arvad.

-Vi har fået en bestyrelse, der har overblik i hverdagen og som kan give et solidt afsæt og den rigtige profil for Odense Sommer Revy, som seriøs medspiller i det fynske kulturliv.

Odense Sommer Revy har på spillersiden bl.a. Ditte Gråbøl,Thomas Mørk, Vicki Berlin og Brian Lykke.

Af Marianne Kjær

makj@faa.dk

  • Af: