Tinderbox åbner op for rockposen

Sveriges største rockband, Kent, tilføjes torsdag til programmet på Tinderbox Festival. PR-foto

Tinderbox åbner op for rockposen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da de fem første navne blev offentliggjort til Tinderbox Festival, var der murren i krogene over manglen på rock. Kritikerne får nu lidt at lune sig på med fem rocknavne

Musik: I begyndelsen af december offentliggjorde Tinderbox Festival de fem første navne til programmet med Robbie Williams og Calvin Harris. Mange kritiserede navnene for at være for poppede, og deres kritik er muligvis taget til efterretning. I hvert fald præsenterer Tinderbox Festival torsdag fem rocknavne til plakaten: Kent, The Gaslight Anthem, All Time Low, Eagles of Death Metal og Spids Nøgenhat.

- Der afsøges grænser i rockens hjørner med disse tilføjelser til programmet. Kent er svensk drømmende poprock af høj kaliber med elleve albums i bagagen. Spids Nøgenhat er dansk psykedelisk rock med to DMA'er i kufferten for Årets Rockudgivelse og Årets Livenavn. The Gaslight Anthem er folkrock fra USA, All Time Low er highschool-punkrock fra USA, mens Eagles of Death Metal er et stærkt rockband fra USA, der blev stiftet af Jesse Hughes og Josh Homme fra Queens of the Stone Age, siger talsmand for Tinderbox Festival Ole Dreyer.

Han og festivalchef Brian Nielsen fortæller, at næste bølge af navne bliver offentliggjort efter nytår, hvor de lover, at der sættes navn på flere store danske og udenlandske hovednavne.

Flere af de offentliggjorte navne på Tinderbox spiller også på den svenske festival Bråvalla. Både Robbie Williams, Calvin Harris, The Gaslight Anthem, All Time Low og Kent går igen, så det er ikke en utopisk tanke, at flere navne bliver dobbeltgængere. Dermed kan det fynske publikum krydse fingre for, at Millencolin, NOFX og Arch Enemy med flere gæster Tusindårsskoven.

I dag lancerer festivalen www.tinderbox.dk, hvor man kan se, hvilke dage de enkelte artister spiller. Robbie Williams spiller søndag 28. juni, og Calvin Harris fredag 26. juni.

Tinderbox åbner op for rockposen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce