Nye kunstnere spirer i Strib


Nye kunstnere spirer i Strib

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strib Vinter Festival skruer i år op for ambitionen om at være musikfestivalen, der ligesom storebror i Tønder, sætter folkemusikken i højsædet.

Når den 17. udgave af Strib Vinter Festival løber af stablen fra 17. til 20. februar bliver det med et frisk pust fra en håndfuld danske kunstnere, der er på vej op.

- Det bliver en koncert der, båret af den fremragende duo Haugaard & Højrup, bygges op omkring en snes unge folkemusikstuderende fra det Fynske Musikkonservatorium i Odense. I koncerten deltager også den succesrige gruppe Serras og pigeduoen Helene Blum og Karen Mose, siger Jørgen Rahbek fra Strib Vinter Festival.

- En lignende koncert har de seneste to år været en enorm publikum-succes på Tønder Festival, og vinterfestivalen håber med denne koncert, at cementere billedet af vinterfestivalens grundlag og profil: Nemlig at det er folkemusikken der er i højsædet, siger han.

Programmet for festivalen kom på gaden forleden. Og det omfatter et bredt udsnit af dansk og international folkemusik.

Øverst på plakaten står den gamle Malurt-dreng Michael Falch, der optræder solo.

Desuden kommer Hans Thessink sammen med Rock Nalle og Knud Møller. På plakaten er også The McCalmans, Åge Aleksandersen, Nanna Lüders, Niels Haus-gaard og Fairport Convention.

Det britiske band har været på festivalens ønskeseddel gennem flere år.

Og efter sidste festival, der blev en økonomisk succes, har der været råd til at få drømmen opfyldt.

Nye kunstnere spirer i Strib

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce