Ny på rollelisten i Nyborg: Musical-stewardesse kom med på et afbud

Til september skal Frederikke Vedel medvirke i "Company" på Bastionen i Nyborg. For tiden spiller hun Molly i "Ghost", der bliver opført i Tivolis Koncertsal til og med 28. april. Arkivfoto: Sørem Malmose

Ny på rollelisten i Nyborg: Musical-stewardesse kom med på et afbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederikke Vedel er ny på holdet, der opfører musicalen "Company" i Nyborg til september.

Scene: Den danske musicalscene står foran endnu en eksplosion, når forårets premierer på "Therkel - the Musical", "Over the Rainbow", "Den evige ild" og "Tissebyen" i det kommende års tid får følgeskab af musicals om Sanne Salomonsen, Lennon & McCartney og sågar Vild med dans.

Produktionsselskabet Damby og Wahlers bidrager til musicalsæsonen med Stephen Sondheims "Company", der har premiere 18. september på Bastionen i Nyborg. Musicalen handler om Robert (spillet af Mikkel Moltke Hvilsom), som i jagten på kærlighed både involverer sin vennekreds og en række unge kvinder.

Nina Maria Schjødt Lybæk skulle have spillet den ene af Roberts tre veninder, stewardessen April, men da hun sammen med Andrea Heick Gadeberg og Gry Trampedach blev castet til at spille Sanne Salomonsen i tre livsstadier i "Sanne - the Musical", som har premiere 19. september i Tivolis Koncertsal, fik hun løbepas.

Frederikke Vedel er ny på holdet i
Frederikke Vedel er ny på holdet i "Company". Her er hovedrollerne (fra venstre) : Johanne Dal-Lewkovitch, Annette Heick, Mikkel Moltke Hvilsom, Frederikke Vedel og Kiki Brandt. Foto: Emilia Therese

Belle og grand prix

Allan Wahlers er glad for at kunne præsentere en fuldgod erstatning, Frederikke Vedel, der ligesom Mikkel Moltke Hvilsom er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia - hun i 2007, han i 2014: - Det pudsige er, at de to musicalperformere allerede danner par - altså på scenen - i "Ghost", der for tiden spiller i Tivolis Koncertsal. De har hovedrollerne som Molly og Sam, som i filmen blev spillet af Demi More og Patrick Swayze, fortæller Allan Wahlers.

Frederikke Vedel har bl.a. spillet den kvindelige hovedrolle, Belle, i "Skønheden og Udyret" på Det Ny Teater. Hun har også medvirket i "West Side Story", "Into the Woods", "Jekyll and Hyde", "Midt om natten", "Mamma Mia" og "Chess". I 2013 deltog hun i det danske melodi grand prix med sangen "Jeg har hele tiden vidst det".

Et swipe på Tinder

Allan Wahlers forklarer, at valget faldt på "Company", fordi musicalens tema - hvordan man finder og forvalter kærligheden - er mere relevant end nogensinde: - Kærligheden har svære betingelser, når mulige kærester kan affejes med et enkelt swipe på Tinder. Derfor har musicalens refleksioner om ensomhed kontra tosomhed noget at sige alle, der har stiftet bekendtskab med kærlighed og parforhold. Og det gælder jo de fleste.

Navnene på de øvrige medvirkende er som tidligere offentliggjort Annette Heick, nuværende og tidligere Odense-skuespillere som Martin Bo Lindsten, Kurt Dreyer, Johanne Dal-Lewkovitch og Kristian Holm- Joensen samt operasangerne Kiki Brandt og Mathias Hedegaard.

Ny på rollelisten i Nyborg: Musical-stewardesse kom med på et afbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce