Musik: Odense får en ny festival i næste måned, når Warehouse Festival finder sted for første gang 8.-11. maj.

Festivalen foregår på Odense Havn i DOK5000, en nyrenoveret lagerhal i havnens gamle industriområde, som har plads til 2000 dansende gæster.

Ideen til festivalen er udviklet af to studerende, Jonas Bäckström og Julian Læ­gaard.

- Der er mange endagsarrangementer som Vi Rocker og Grøn Koncert, men der mangler en festival, der samler de mange unge og studerende i Odense, siger de to i en pressemeddelelse. De håber, at festivalen vil vokse organisk, så man om et par år måske kan udvide til udendørsområderne eller til flere scener.

Festivalen har en ny musikgenre hver dag. Onsdag er genren urban med festivalens største navn, Suspekt. Torsdag er der rock med Kissaway Trail, fredag sætter Niklas gang i popfesten, og lørdag vil der være elektronisk musik med blandt andre Copenheavy og Alexander Brown.

Udover hovednavnene vil der være flere andre bands og DJs.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.