Ny Nytårskoncert


Ny Nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: Stormen blæste Odense Symfoniorkesters Nytårskoncert omkuld i lørdags. Koncerten blev aflyst efter politiets råd om at holde sig indendøre.

Men nu har orkesteret med piber og trommer fået alle brikker til at passe sammen, og der bliver spillet en erstatningskoncert fredag den 21. januar kl. 20.00 i Carl Nielsen Salen.

Har man billet til den aflyste koncert kl. 20.00 på den stormfulde lørdag, så gælder den som adgangstegn til den ekstraordinære koncert den 21. januar.

Telefonstorm

I Odense Symfoniorkester har man undret sig noget over publikums reaktioner på den aflyste koncert. Der har været telefonstorm og det er væltet ind med e-mails fra publikummer, der ville have et klart svar på, hvad orkesteret ville stille op med den aflyste koncert - Flere i en meget aggressiv tone.

- Men det er et kompliceret puslespil at hastearrangere en ekstra koncert med ca. 80 medvirkende, siger orkesterets informationschef Marianne Granvig.

- Dels skulle der findes en ledig dag i orkesterets månedsplan, dels skulle Carl Nielsen Salen være ledig og endvidere skulle dirigent, solister, lyd- og lysmand også kunne på dette tidspunkt, siger Marianne Granvig.

Endvidere er orkesteret juridisk ikke forpligtet til at refundere billetterne, eftersom stormvejret var en force majeure situation.

Kun tre gange i orkesterets 59 årige levetid har det været nødvendigt at aflyse.

Ny Nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce