Ny Karen Blixen-film på vej

Karen Blixen
Foto: Polfoto

Ny Karen Blixen-film på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regner Grasten har fået rettighederne til at filmatisere Karen Blixens liv op til hendes rejse til Afrika.

Filmproducenten Regner Grasten vil nu lave en film om den store danske forfatter Karen Blixen.

Grasten har efter lange forhandlinger med Rungstedlundfonden fået rettighederne til at filmatisere Karen Blixens liv op til afrejsen i 1913 til Afrika. Hendes liv i Afrika er tidligere blevet filmatiseret i USA med Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne i "Mit Afrika".

Regner Grasten håber, at dem danske Blixenfilm kan få premiere i julen 2011 eller efteråret 2012 afhængig af, om optagelserne kan gå i gang i begyndelsen af 2011, idet filmen er afhængig af årstiden.

Budgettet på filmen, der skal hedde "Tanne - Lykkefuglen", forventes at ligge på mellem 55 og 65 millioner kroner, og skal finansieres gennem de nordiske og europæiske filmstøtteordninger samt fonde.

- Karen Blixen er noget af det største, vi har herhjemme. Men hun er også interessant, fordi hun viser, at hvis du har noget indeni dig, så få det ud. Så gør det. Og lad være med at lade dig undertrykke af alle mulige fordomme om, at det ikke kan lade sige gøre. Derfor taler hendes historie også til unge i dag, mener Regner Grasten.

Manuskriptet til filmen er nu ved at blive skrevet, og flere instruktører er under overvejelse på nationalt og nordisk plan.

Ny Karen Blixen-film på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce