Nu får Susanne Bier også en undskyldning


Nu får Susanne Bier også en undskyldning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars von Trier var hård mod instruktørkollega Susanne Bier på pressemøde i Cannes. Nu undskylder Zentropa.

- Længe troede jeg, at jeg var jøde, og jeg var lykkelig over at være jøde. Senere dukkede så Susanne Bier op, og så var jeg ikke så lykkelig over at være jøde. Nej, det var en joke. Undskyld.

Lars von Trier sendte to gange under sit famøse pressemøde i Cannes i forbindelse med premieren på filmen "Melancholia" stikpiller af sted mod den danske succesinstruktør Susanne Bier.

Nu sender Peter Aalbæk Jensen, direktør for Zentropa, en undskyldning til Susanne Bier.

- Vi vil gerne gøre det fuldstændig klart, at Zentropa ikke deler Lars Von Triers opfattelse af, hvad der er sjovt at sige på en pressekonference, og at hans udtalelser er i direkte modstrid med Zentropas værdigrundlag, skriver Aalbæk i en pressemeddelelse.

- I denne sammenhæng vil vi også gerne udtrykke stor beklagelse over for instruktør Susanne Bier, som på den værst tænkelige måde er blevet inddraget i sagen.

Udtalelserne på pressemødet, hvor von Trier også fik sagt, at han kan forstå Hitler og har en lille smule sympati for ham, fik efterfølgende bestyrelsen for filmfestivalen i Cannes til at udelukke Trier for resten af dette års festival.

Den danske instruktør har siden udelukkelsen undskyldt til alverdens medier og understreget, at udtalelserne var for sjov, og at han ikke har noget imod jøder eller på nogen måde sympatiserer med nazister.

Det sagde han endda allerede på selve pressemødet, mens han i samme moment fik trådt Susanne Bier over fødderne endnu engang.

- Men jeg går ikke ind for Anden Verdenskrig, og jeg er ikke mod jøderne, ikke engang Susanne Bier, sagde Trier.

Susanne Bier vandt tidligere på året både en Oscar og Golden Globe for sin film "Hævnen".

Nu får Susanne Bier også en undskyldning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce