Musik: Folkemusikgruppen Basco - med flere fynske medlemmer - er nomineret til endnu en pris, efter at gruppen tidligere i marts vandt i kategorien Årets folkudgivelse med albummet "Interesting Times". Nu er Basco nomineret med samme album til prisen Årets komponist inden for roots ved Carl Prisen 2018. Denne pris uddeles af musikforlæggerne i Danmark, og i år sker det 24. april.

Et af Bascos medlemmer, Anders Ringgaard Andersen, som tidligere har været stadsmusikant i Svendborg, er desuden nomineret til prisen Årets komponist inden for børnemusik sammen med Bent Sørensen - for musikken til børneforestillingen "Knud Romers ABC".

Også Søren Huss, som vandt prisen for årets album ved uddelingen af Steppeulven 2018, kan komme i betragtning som vinder af Carl Prisen: Han er nomineret både i kategorien Årets tekstforfatter og Årets komponist inden for pop med albummet "Midtlivsvisen". (mju)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.