Nøjjj, hvor er det fedt


Nøjjj, hvor er det fedt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGELAND:Børnene boltrer sig i festivalens Børneland, der er et slaffenland for legesyge
Det er forbudt at tage bajere med ind i Børneland.

Fædre og mødre med grønne flasker i hånden må pænt blive udenfor. Til gengæld er der sat en bænk op, hvor de i ro og fred kan nyde humlen, mens ungerne boltrer sig indenfor.

Det er nu mest fædrene, der indtager bænken, mens mor følger med i legeland. For det er rart at have en voksen i nærheden, når øjnene løber i vand i bar begejstring over alle de dejlige muligheder.

Cirkus og go-carts

Der er cirkus og voksne der fortæller historier. Der er mega-legoklodser til at bygge med, der er klatrevæg, go-cart med hurtige motorer, fjernstyrede speedbåde, sminketelt hvor forældre ikke har adgang, en bålplads hvor du kan poppe dine egne popcorn og meget andet.

Men Ditte Preisler, som er 6 og et halvt år og fra Brønshøj er i vandland sammen med sin søster og forældre.

- Det er rigtig dejligt, fordi det er så varmt, siger hun og holder håndklædet tæt om kroppen.

For det er koldt at komme op, når man har været længe i vandet, hvorfor hun straks smider håndklædet og hopper i vandet igen.

- Vi er her i Børneland hver eneste dag, siger forældrene Steen og Hanne Preisler.

Ungerne afleveres

Men de er der ikke nødvendigvis sammen. For det er også muligt at aflevere børnene

ved indgangen til Børneland og lade dem slippe alene ind, hvis bare de har forældrenes mobilnummer skrevet på armen, så opsynsmændene lynhurtigt kan få fat i forældrene, hvis der skulle opstå problemer.

- Det fungerer rigtig fint, siger Hanne Preisler.

- Men vi har også været ved stranden, bryder Ditte ind.

Brønshøj-familien er på Langelandsfestival for første gang. De kom i tirsdags med et nyt telt i bilen, ikke for at holde ferie, for den har de holdt tidligere på måneden, men for at holde nogle ekstra fridage.

- Det er dejligt hernede - navnlig om dagen, så det kan godt være vi gentager turen næste år. Til gengæld er det hårdt om natten. Disco-musikken drøner til henad klokken fire, så det kan knibe med at sove, siger Steen Preisler og gør klar til at sende døtrene i badet igen.

Nøjjj, hvor er det fedt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce