Nitteklædte Idol vender retur til Odense

Billy Idol gav koncert på et udsolgt Posten i 2012. Nu kommer den nitteklædte rocksanger retur. Arkivfoto
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Nitteklædte Idol vender retur til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billy Idol gæster Den Fynske Landsby i selskab med sin gamle makker Steve Stevens på guitar

Den 25. juni lægger Den Fynske Landsby i Odense scene til rock-ikonet Billy Idol, som netop har udgivet sit seneste album "Kings & Queens of the Underground". Billy Idol er også for mange i en generation synonym med 1980'ernes rockscene, og hans mange fans kan nu se frem til et genhør med manden bag hits som "Rebel Yell", "White Wedding" og "Dancing With Myself".

- Vi har længe gerne ville præsentere Billy Idol for det fynske publikum, så det er dejligt, at det nu er lykkedes at trække ham til. Han har lige udgivet et fantastisk nyt album, han har et imponerende bagkatalog og passer rigtig godt til en scene som Den Fynske Landsby, hvor der både er mulighed for at komme helt tæt på kunstneren og nyde musikken fra tribunen, fortæller Tue Kempf, promotor hos JVB Concerts.

Billy Idol og hans musik udspringer direkte fra arven efter de første punk-bands fra England. Han var en stor fan af Sex Pistols og blev selv frontmand i punk-bandet Generation X. Da Generation X blev opløst i 1981 sluttede Idol sig sammen med guitaristen Steve Stevens, ændrede stilen til mere mainstream rock, men stadig med punkens frækhed og selvbevidsthed, og satsede på et gennembrud i USA. Med et antal store hits lykkedes satsningen ikke bare i USA, men i hele verden, og hans musik blev bl.a. båret frem af det dengang nye MTV, som var en vigtig del af lydsporet til 1980'erne.

I efteråret 2014 udgav han CD en "King and Queens of the Underground", og i 2012 optrådte han sidst i Odense ved en totalt udsolgt koncert på Posten.

Koncerten i den Fynske Landsby er eneste koncert i Danmark på en turné der bringer Idol verden rundt, og hvor han igen arbejder sammen med sin guitarist Steve Stevens.

Nitteklædte Idol vender retur til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce