Nedtælling til fynsk vinterfestival

I år løber Strib Vinterfestival af stabelen for 27. gang. Sidste år havde festivalen et underskud på 85.000 kroner, som festivalens ledelse håber på at vende i år med flere publikumsmagneter og bedre overnatningsforhold.
Foto: Kasper Løftgaard

Nedtælling til fynsk vinterfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både jul og nytår er netop overstået. Men hos folkene bag Strib Vinterfestival er der ikke tid til at tage den med ro.

Ledelsen og de cirka 200 frivillige bag Strib Vinterfestival følger billetsalget til årets festival med spænding dag for dag. Og det giver anledning til en god portion optimisme, at salget på nuværende tidspunkt ligger et pænt stykke over niveauet på samme tidspunkt sidste år.

- Vi får mange positive tilkendegivelser om årets program med navne som Folkeklubben, Poul Krebs, Sko/Torp, Ester Brohus, Søs Fenger og Bluestoget. Dette kan tydeligt aflæses på billetsalget, siger foreningsformand Jørgen Rahbek.

Planlægningen af festivalen er nu gået ind i sin afsluttende fase, som, ud over markedsføringen og salg af billetter, også omfatter informationsmøder med funktionsledere og medhjælpere, aftaler med brandmyndigheder, vinterberedskab, lyd og lys. Også puslespillet med overnatning af musikere, som foregår på Park Hotel, Middelfart, skal lægges i januar måned.

Der er også andre glædelige nyheder i forhold til sidste år. Er man overnattende festivalgænger, skal man ifølge Jørgen Rahbek ikke frygte at sove under en åben, kold himmel.

- På sidste års festival havde vi begrænsninger på overnatningspladser for publikum på Strib Skole, og måtte ret hurtigt melde optaget som følge af den igangværende ombygning. Det er heldigvis ikke tilfældet denne gang. Der er nu blevet mulighed for væsentligt flere pladser. Man kan derfor trygt medbringe sin luftmadras og sovepose og herved opnå den helt rigtige festivalstemning, siger han.

Billetsalget til Strib Vinter Festival foregår primært via festivalens hjemmeside, men man kan også stadig købe billet ved telefonisk henvendelse til Middelfart Sparekasse og følge med i programmet via Facebook.

Nedtælling til fynsk vinterfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce