Musikhuset i Aarhus satte publikumsrekord med besatte sæder

Troels Lyby og Andreas Bo har hovedrollerne i den ny opsætning om Dirch Passer, som kommer i Musikhuset i Aarhus. PR-foto
Foto: www.miklosszabo.com

Musikhuset i Aarhus satte publikumsrekord med besatte sæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Bo optræder som Dirch Passer i ny dansk musical

Klassiske stjerner som violinisten Nemanja Radulovic og stjernesopranen Patricia Petibon, skarp comedy, nye danske musicals og masser af koncerter. Musikhuset i Aarhus har netop præsenteret et nyt program, som kommer efter et år med en rekordhøj belægning i salene.

- Det nye program kommer på ryggen af et af de bedste år i Musikhusets historie med mere en halv million gæster og masser af fyldte sæder. Sidste år havde vi en rekordhøj belægning på 76 procent, og allerede nu tegner 2016 til at blive et flot år med 28.000 solgte billetter til Shu-bi-dua - the musical, siger programchef Mette Kier.

Hun er stolt over at kunne præsentere et program, der byder på traditioner og fornyelser som den klassiske violinstjerne Nemanja Radulovic. Musikhuset har de seneste fem år satset på at præsentere originale danske musicals. I foråret bliver den storsælgende "Shu-bi-dua - the musical" et af de helt store højdepunkter. Musicalen er en af de hurtigst sælgende i Musikhusets historie og har på bare seks måneder solgt mere end 28.000 alene til forestillingerne i Aarhus. Musicalen indtager i maj den store sal med 24 forestillinger. Til efteråret indtager endnu en nyskrevet, dansk musical huset, når en af landets allerstørste komikere gennem tiden bliver hyldet. Dirch Passer ville i 2016 være fyldt 90 år. Det bliver fejret i den musikalske komedie Dirch med den populære komiker Andreas Bo i hovedrollen.

I maj byder programmet på eksklusive klassiske oplevelser med den serbisk fødte violinvirtuos Nemanja Radulovic og den franske stjernesopran Patricia Petibon. Sprælske Radulovic har med sublimt violinspil taget den klassiske verden med storm. Patricia Petibon gæstede i 2014 Musikhuset og gav en intim koncert med franske chansons. Nu vender den sublime og charmerende sopran tilbage i selskab med det 18 mand store barokensemble Amarilis.

I Aarhus og København kan publikum glæde sig til at opleve en af Englands mest populære komikere, Jimmy Carr, der vil lufte sin tørre og til tider tåkrummende humor i Store Sal. I Digte og Lyd smelter musik og poesi sammen, når Yahya Hassan, Søren Ulrik Thomsen, Henrik Nordbrandt, Det glemte kvarter, Pernille Rosendahl og det aarhusianske strygerkollektiv Who killed Bambi kigger forbi.

Musikhuset i Aarhus satte publikumsrekord med besatte sæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce