Muscialteatret jubler over rekordbilletsalg

Prøverne er i fuld gang - her er det Carsten Friis, der instruerer Anette Sloth i rollen som Susan Himmelblå - bagved skimtes Gudik Holm (Benny) og Michael Schultz-Larsen (Arnold)
Foto: Jørgen Hansen

Muscialteatret jubler over rekordbilletsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem uger før premieren på "Midt om Natten" i Den Fynske Landsby er halvdelen af de 11.000 billeter solgt. - Vi er overvældet, siger formanden

Trods finanskrisen, så går det strygende med salget af billetter til Odense Musical Teaters satsning "Midt om Natten" i Den Fynske Landsby.

- Vi er helt overvældet, fordi vi ikke tidligere har oplevet så stor forhåndsinteresse for vores musicals, fortæller formanden Søren Wiilsbøll.

- Vi er 44 procent over forsalget til sidste sommers forestilling Fame på samme tid. Interessen er inspirerende for os som arrangør og for spillerne, der ser frem til at optræde for udsolgt amfiteater.

Publikum sidder på stole til forestillingen, og det er årsag til, at der er plads til 1100 pr. forestilling - til koncerter, hvor publikum altid står op, er der plads til omkring 2200.
Sangprøver på Odense Musical Teaters sommerforestilling Midt om Natten, hvor Anette Sloth spiller Susa Himmelblå. Her instrueret af Carsten Friis.  Foto: Jørgen Hansen
Sangprøver på Odense Musical Teaters sommerforestilling Midt om Natten, hvor Anette Sloth spiller Susa Himmelblå. Her instrueret af Carsten Friis. Foto: Jørgen Hansen
Foto: Jørgen Hansen

Over 5000 solgte billetter

Af 11.000 billetter, der er til salg til 10 forestillinger, er der nu solgt 5000, små fem uger før premieren den 12. juni.

Når musicalteatret runder salget af billet nummer 7000, så klapper alle i de små hænder. Så er budgettet i nul, alle udgifter kan betales, og derefter kan kassereren lægge midler i foreningens egen kasse.

Søren Wiilsbøll bemærker, at årsagen til, at balance-tallet er relativt højt, er, at et par af de store sponsorer er sprunget fra og ingen nye kommet nye til.

- Så på den måde, mærker vi finanskrisen, siger han.

Loyalt og trofast publikum

Næstformanden Rikke Friis Skov, der også er med i forestillingen begrunder den forrygende interesse med, at "vi efterhånden, har skabt os et loyalt og trofast publikum, der ved, hvad vi står for".

- Også fordi, vi har bygget et solidt netværk af virksomheder op, som vi tilbyder pakkeløsninger med mængderabat på køb af billetter.

- Indtil nu har vi solgt 2600 billetter til firmaer, der bruger dem til personale- eller kundepleje. Sidste år solgte vi 2200 firma-billetter i alt, siger Rikke Friis Skov.

Der er pudsig tradition for, at den anden fredag meldes udsolgt først, og sådan har det også været i år, idet billetterne er revet væk til fredag den 19. juni. Derimod meldes der om tæt på udsolgt til torsdag den 18. og lørdag den 20. juni.

Lige nu læses der på rollerne og instruktørerne Erik Bent Svendlund og Carsten Friis er i færd med at udvikle typerne Benny (Gudik Holm) og Arnold (Michael Schultz-Larsen) samt Susan Himmelblå, der spilles af Anette Sloth, som med stemme og sødme tryllebandt publikum sidste sommer som Carmen i "Fame" .

Og så arbejder Søren Okholm og et band med musikstuderende på at indstudere de gamle Kim Larsen-ørehængere som "Midt om Natten", stadig den mest solgte danske plade, "Tik Tik", "Ha-veje" og "Susan Himmelblå" samt nogle Gasolin-numre, tder som krydderi er drysset ud over forestillingen, - bl.a. "Hvad gør du nu...", "Masser af succes", "Som et strejf af en dråbe" og "Det bedste til mig og mine venner".

- Vi ser frem til en vedkommende, opdateret musical, på én gang rå og romantisk med blink i øje, siger instruktøren Carsten Friis, der har bearbejdet filmen "Midt om Natten frit efter Kim Larsens, Erik Balling og Tina Kruse Andersen.

Muscialteatret jubler over rekordbilletsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce