Murakami short

Modtagelsen af Murakamis novellesamling har været strålende. Jydske Vestkysten skriver: "Efter skælvet er en mageløs novellesamling, der kan tjene som indgang til et af verdenslitteraturens største forfatterskaber." og Politiken følger op: "Det er en fryd at læse Murakami på dansk.". Børsen slutter:"et glimrende sted at starte, hvis man vil prøve at få lidt af den japanske jazz-mand i blodet."

Murakami short

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger: Forfatteren til "Trækopfuglens krønike" og "Kafka på stranden" har fået mange danske læsere. Japan og japansk kultur og historie bliver nærværende på en måde, selv en europæer kan forstå.

Det sker også i novellesamlingen "Efterskælvet", som netop er udkommet på dansk på Klims forlag - med udgangspunkt i jordskælvet i Kobe i 1995.

Ligesom vi hørte, at beboerne i den sydkinesiske by Zunye valgte at overnatte i det fri, fordi frøerne vandrede væk og de derfor frygtede for jordskælv, er der også en frø med i blandt novellerne her. Den er imidlertid to meter høj på bedste Murakami-vis, men ender med at redde Tokyo. De mageløse noveller koster 249 kroner.(mko)

Murakami short

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce