Morgenbuffet med Sommer

Peter Sommer er en af de optrædende til Morgenrock det kommende efterår. PR-foto

Morgenbuffet med Sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salget af billetter til Morgenrocks efterårsprogram er startet. Og man skal være tidligt ude til flere af koncerterne, hvis man vil sikre sig billet

Musik: For blot en uge siden skrev Fyens Stiftstidende en femstjernet anmeldelse af Peter Sommer på Roskilde Festival. I anmeldelsen stod der, at samme Sommer til efteråret ville gæste Odense. Det er nu en realitet, da han spiller til Morgenrock på Dexter den 31. oktober.

- Sommer er ikke begavet med en sangstemme, der rækker helt til stjernerne, men han er efterhånden blevet så forbistret god en entertainer og sangskriver, at han kommer helt derud trods alt. I mange år er han blevet nævnt som arvtager til C.V. Jørgensens titel som rigets ypperste troubadour. Søndag eftermiddag tog han et alvorligt tilløb til at gøre alvor af denne spådom med en opvisning, der var mere til ug med kryds og bolle end til rotterne, kragerne og hundene, stod der også i anmeldelsen.

Det bliver uden tvivl en attraktiv oplevelse af høre Peter Sommer og bandet Tiggerne på så intim en scene.

De tre øvrige annoncerede koncerter indtil videre er med trioen The Trio from Hell, Esben Just og Allan Olsen.

Førstnævnte gruppe består af Billy Cross, Mik Schack og Flemming Ostermann. The Trio from Hell blev dannet kort tid efter, at Billy forlod Delta Cross Band. Mik Schack ringede til Billy og sagde: "Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov. Du skal ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu stå på en scene".

Billy kontaktede derefter Flemming Ostermann, og så var trioen en realitet. De begyndte at spille rundt omkring i København og blev hurtigt populære blandt folk, der var til god gammel rock’n’roll. De optræder den 19. september.

Både bryllup og begravelse

Allan Olsen kommer forbi og giver en ekstra solokoncert den 27. oktober, hvor der dog er tale om en aftenkoncert, mens Esben Just giver middagskoncert den 7. november, hvor publikum både kommer til bryllup og begravelse i New Orleans.

Billetter kan købes hos Moby Disc, Fyensbilletten samt Danbillet. Læs mere på www.morgenrock.dk

Morgenbuffet med Sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce