Mogensen-kabaret


Mogensen-kabaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Sidder på et værtshus", "Nina, kære Nina", "To mennesker på en strand" og "Fut i fejemøget" er med garanti på programmet, når skuespilleren Victor Marcussen og pianisten Niels Søren Hansen i de kommende uger giver deres bud på en fortolkning af John Mogensens tekster.

Det sker, når duoen fra i morgen gæstespiller med kabareten "Pianisten & Bumsen" på Værkstedet i Odense.

Dansktop-poet, socialrealistisk visesanger, sjuft og livsnyder er ord, der er blevet hæftet på John Mogensen, der døde i 1979 - af stress og druk.

Siden har en syndflod af behjertede beundrere bestræbt sig på at give hans sange nyt blod. Nu er det altså Aarhus-parret Hansen & Marcussens tur til at at gøre forsøget.

Forud for Odense-premieren har det været muligt at lytte til 16 af Mogensen-klassikerne, som duoen udsendte på cd i november.

En cd, der afslører af Victor Marcussen og Niels Søren Hansen ikke forfalder til respektfuld syngen-efter-munden eller postuleret laven-alting-om.

Nej, makkerparret har valgt at hylde den på alle måder store sangskriver ved at nyfortolke hans sange, så de lægger sig langt fra originalindspilningerne. Blues, visesang, jazz, recitation og begavet pop veksler mellem hinanden.

I forestillingen er det pianisten Hr. Carl (Niels Søren Hansen), der sørger for den smagfulde baggrundsmusik, når bumsen Calle (Victor Marcussen) beretter om kvinderne, vennerne, karrieren, ensomheden, kærligheden - og drukturene.

"Pianisten & Bumsen" opføres på Værkstedet fra 12. til 24. januar. Der er allerede planlagt to ekstraforestillinger, 16. og 23. januar - begge aftner kl. 22.

Mogensen-kabaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce