Mø, Lang og Moniker nomineret til Odense Live Prisen

The Eclectic Moniker kan se tilbage på et forrygende 2013, hvor bandet bl.a. optrådte på Northside Festival. Derfor er bandet nu nomineret til Odense Live Hovedprisen på 50.000 kroner.
Foto: Morten Rode

Mø, Lang og Moniker nomineret til Odense Live Prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag 25. januar afsløres vinderne af Odense Live Prisen 2014. Vinderen af hovedprisen modtager 50.000 kroner

Musik: Odense Live Sponsorforening ønsker at gøre en forskel i det fynske musikmiljø og anerkende talentet, det hårde arbejde, de gode oplevelser og den store musikalitet, der præger det rytmiske musikliv på Fyn. Derfor har den taget initiativet til tre musikpriser, som uddeles ved et årligt prisuddelingsarrangement på Posten. I år foregår prisfesten lørdag 25. januar, hvilket TV 2 Fyn dækker live.

Odense Live Hovedprisen er på 50.000 kroner, og i år er de tre nominerede Mø, jazzbassisten Andreas Lang samt The Eclectic Moniker, der af juryen har fået følgende ord med på vejen:

Karen Marie Ørsted fra Odense er bedre kendt under sit kunstnernavn Mø. Som soloartist brød hun igennem i marts 2013, hvor hun blev P3s Uundgåelige i uge 12 med "Pilgrim". Mø har en fortid i pigepunkduoen Mor. Flere udenlandske og anerkendte musikmedier, heriblandt Pitchfork roser Mø for hendes evne til at blande soul inspireret pop, electronica og R&B. Priserne er regnet ned over Mø i 2013. I oktober vandt hun Kronprinsparrets Stjernedryspris og modtog to Gaffa-priser. Mø er ligeledes nomineret til tre Steppeulv-priser i 2014.

Siden bassisten Andreas Lang blev færdig på Det Fynske Musikkonservatorium, har han gennemgået en kometagtig karriere. Med base i kosmopolen Berlin er Andreas blevet en af de mest benyttede bassister på den europæiske jazzscene, og han har bl.a. turneret og indspillet med legendariske musikere som Kurt Rosenwinkel, Rudi Mahall og Gunther Hampel.

Det fynske musikkollektiv The Eclectic Moniker er kendt for dets calypsoinfluerede single, "Easter Island", som var P3's Uundgåelige. Bandet vandt i 2011 P3's Karrierekanonen og i 2012 Odense Live Talentprisen. I 2012 udkom gruppens første selvbetitlede album, der blev fulgt op af albummet "Continents" i 2013.

Der uddeles også en talentpris på 15.000 kroner, hvor Son Of Caesar, Folkeklubben og Kamilia Amélie er nomineret, samt en ærespris.

Mø, Lang og Moniker nomineret til Odense Live Prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce