Mikkelsen og Persbrandt spiller western-brødre

Mads Mikkelsen og svenske Mikael Persbrandt spiller brødre i kommende dansk western af Kristian Levring

Mikkelsen og Persbrandt spiller western-brødre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristian Levrings stort anlagte western ”The Salvation”bæres frem af store navne i de bærende roller

Film: Den danske filminstruktør Kristian Levring har netop indledt optagelserne til Zantropas stort anlagte danske western ”The salvation”.

Allerede i februar blev det afsløre, at Mads Mikkelsen spiller hovedrollen som den danske emigrant John, der slår sig ned i det vilde vesten.

Efter at have fået sin kone og søn til USA udsættes familien for en forfærdelig forbrydelser, hvilket får John (Mads Mikkelsen, red.) til at slå gerningsmanden ihjel.

Med på sidelinjen har John sin bror, der ikke skyr nogen midler for hævn. Og hvor Mads Mikkelsen udgør filmens danske stjernefrø, bliver det den svenske skuespiller Mikael Persbrandt, der skal spille overfor Mikkelsen i rollen som hans bror.

Bond-stjerne også med

Den kvindelige hovedrolle er besat af et kendt ansigt, idet rollen spilles af Bond-stjernen Eva Green, som spillede den kvindelige hovedrolle som Vesper Lynd i ”Casino Royale”.

Her delte hun centrale roller med Mads Mikkelsen og har desuden haft markante roller i blandt andet Ridley Scotts storfilm ”Kingdom of Heaven”, ”Det gyldne kompas” og Johnny Depp-filmen ”Dark Shadows.

Optager i Sydafrika

Og som i en enhver anden rigtig western er der også brug for en borgmester, som i ”The Salvation” spilles af walisiske skuespiller Jonathyn Pryce, der har spillet med i et hav af film fra Bond-skurk i ”Tomorrow Never Dies” tre ”Pirates of The Carreibean” til nyere film som ”Hysteria” og to ”G.I. Joe-film”.

”The Salvation” er skrevet af Kristian Levring i samarbejde med den Oscar-vindende Anders Thomas Jensen.

Filmen er engelsksproget, men der tales også dansk.

Filmen optages på location i Sydafrika fra starten af april og otte uger frem.

Mikkelsen og Persbrandt spiller western-brødre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce