Mikkel og Pyrus konkurrerer

Mikkel Konyher fra Morud kan vinde ved Danish Music Award men han skal konkurrere nod Pyrus, så...
Foto: Anders Brohus

Mikkel og Pyrus konkurrerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12-årige Mikkel Konyher fra Morud har chancen for at vinde en af priserne ved Danish Music Award, der finder sted 3. marts i Forum.

Han havde nemlig hovedrollen som Rasmus i DR TV's "Jul på Kronborg". Og nu er soundtracket fra julekalenderen nomineret i kategorien Årets danske børneudgivelse.

På albummet synger Mikkel sangen "Gys og gru", ligesom han medvirker i Klippenippesangen og på kendingsmelodien.

Teksterne og musikken til albummet er skrevet af Søren Bundgaard, Martin Miehe-Renard, Michael Hardinger, Stig Kreutzfeldt, Poul Halberg og Flemming Bamse Jørgensen.

Men det var ikke kun de kendte voksne, der repræsenterede holdet bag cd'en ved nomineringsfesten i søndags, for Mikkel og hans familie var også inviteret med.

- Det var først midt under festen, at det gik op for os, at albummet overhovedet var med i konkurrencen, så det var noget af en overraskelse, fortæller Mikkels far, Kurt Christensen.

Umidelbart har Mikkel ikke sat næsen alt for højt op efter musikprisen. For konkurrenterne i kategorien er de storsælgende cd'er "Pyrus og alletiders eventyr" og Small Talks nye versioner af danske Melodi Grand Prix-sange.

- Men uanset om Mikkel og resten af holdet vinder eller ej, så er det en stor oplevelse for ham at være med. Det er jo de færreste 12-årige, der pludselig finder sig selv side om side med Aqua og Brødrene Olsen, siger Kurt Christensen.

I år er det for første gang ikke pladebranchens egne folk, men alle landets Internet-brugere, der afgør, hvem der vinder de enkelte kategorier.

Martin Miehe-Renard er i øvrigt en af de tekstforfattere, der har flere chancer for at vinde. For han har både leveret sange til "Jul på Kronborg" og "Pyrus og alletiders eventyr".

Mikkel og Pyrus konkurrerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce