Microanmeldelser spil


Microanmeldelser spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOKSEN- ANMELDERE "ARMIES OFEXIGO" (PC) ###### Et glimrende spil - isoleret set. Men det ligner de eksisterende rts-spil så meget, at man næsten lige så godt kan tage endnu en runde Age of Mythology. Og spare sine 449 kr. "BLINX 2" (XBOX) ###### For det er lavet med humor og med omtanke og er som familiespil glimrende. Et oplagt hit. "PACIFICASSAULT" PC ###### Spillet svælger ikke i splatter-effekter og er derfor tilladt fra 12 år. Men det er faktisk usædvanligt skræmmende. Et behændigt buldrende 3D-skydespil med en del uforglemmelige, neglebidende øjeblikke. "LEISURE SUIT LARRY: MAGNUSCUNLAUDE" (PC, PS2, XBOX) ###### Bag den sjove og stilsikre grafik gemmer sig desværre et spil, som er langt mere primitivt end de gamle eventyr. Hovedparten af tiden går med hjernedøde "minispil".

BØRNE- ANMELDERE

"PRINCE OF PERSIA, WARRIOR WITHIN" (PS2) ######

Det er ikke et spil, man bare kan vinde med det samme. Man skal være klog og kende sit angreb. Hvis spillet skulle have haft flere stjerner, skulle man kunne spille to, og de små film skulle også have haft lidt bedre grafik.

"DRIVEN TO DESTRUCTION " (PS 2)

######

Bil-spillet handler om at smadre hinanden - for det meste. Men man kan også bare køre spændende ræs. Spillet er meget virkeligt.

HALF-LIFE 2 (PS 2)

######

Den bedste grafik, jeg har set indtil i dag. Udfordringerne er lidt sværere end i Half-Life (1). I en helhed er Half-Life 2 et kanon spil. Så hvis du kan lide spænding og god grafik, så KØB DET!

"SHARKTALE" (PS2) ###### Shark Tale er et blobbende flop, og har et stort minus for mindre børn, da spillet er på engelsk. Og børn, der har lært engelsk, vil synes, at spi llet er så kedeligt, at det er til at kaste op over. "ALFONSÅBERG: "BARE OVERALT"

######

Det er nemt at finde rundt i spillet, og der er mange ting, man kan prøve. Men det er ikke alle opgaverne, der er lige sjove.

Microanmeldelser spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce